Chiuloasa si piese aferente Atv


Chiuloasa si piese aferente atv

Chiuloasa este una dintre cele mai importante componente ale motorului unui atv, fiind responsabila pentru etansarea camerei de ardere si pentru distributia gazelor. De asemenea, chiuloasa joaca un rol important in racirea motorului si in asigurarea unei functionari optime a acestuia.

In categoria "Chiuloasa si piese aferente atv" din magazinul online Tehnic-Mag, gasesti o gama larga de produse de cea mai buna calitate, de la producatori de renume mondial. In oferta noastra, vei gasi chiulase pentru toate tipurile de atv-uri, de la modelele entry-level pana la cele de top.

In plus, in categoria noastra, vei gasi si o serie de alte piese aferente chiulasei, cum ar fi:

    Supapa: Supapa este componenta care controleaza fluxul de gaze in si din camera de ardere. Supapele sunt disponibile in diferite materiale, cum ar fi otelul inoxidabil sau aliajul de nichel-crom.
    Tija supapa: Tija supapa transmite miscarea de la camerele de supape la supapele in sine. Tija supapa este disponibila in diferite materiale, cum ar fi otelul inoxidabil sau aliajul de nichel-crom.
    Lant distributie

     Axa cu cama


Pentru a alege chiuloasa si piesele aferente potrivite pentru atv-ul tau, trebuie sa tii cont de urmatoarele criterii:

    Modelul atv-ului: Chiuloasa trebuie sa fie compatibila cu modelul atv-ului tau.
    Tipul motorului: Chiuloasa trebuie sa fie compatibila cu tipul motorului atv-ului tau.
    Cilindrul:  Chiuloasa trebuie sa fie compatibila cu tipul hengerului atv-ului tau.

In cazul in care ai nevoie de ajutor pentru a alege chiuloasa si piesele aferente potrivite pentru atv-ul tau, te rugam sa ne contactezi. Echipa noastra de specialisti iti va oferi cu placere toate informatiile de care ai nevoie.

Beneficii ale utilizarii chiulasei si a pieselor aferente de calitate:

    Mentinerea functionarii optime a motorului: O chiuloasa si piese aferente de calitate vor asigura o functionare optima a motorului atv-ului tau.
    Reducerea consumului de combustibil: O chiuloasa si piese aferente de calitate pot ajuta la reducerea consumului de combustibil al atv-ului tau.
    Cresterea puterii si a cuplului motorului: O chiuloasa si piese aferente de calitate pot ajuta la cresterea puterii si a cuplului motorului atv-ului tau.

Comanda chiuloasa si piesele aferente potrivite pentru atv-ul tau din magazinul online Tehnic-Mag si bucura-te de o experienta de condus mai sigura si mai placuta!

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite