Piston generator de curent


Piston generator de curent

Pistonul este o piesă esențială a unui motor de combustie internă, care este responsabil pentru transformarea energiei termice în energie mecanică. În cazul generatorelor de curent, pistonul este responsabil pentru comprimarea amestecului combustibil-aer în cilindru, care este apoi aprins de o scânteie.

Pistonii pentru generatoare de curent sunt disponibili în diferite dimensiuni și modele, în funcție de motorul pe care îl echipează. Tehnic-mag oferă o gamă largă de pistoane pentru generatoare de curent, pentru toate mărcile majore, inclusiv Honda, Loncin, Ruris, Briggs&Stratton și Zongshen.

Pistonii Tehnic-mag sunt fabricați din materiale de înaltă calitate și sunt proiectați pentru a oferi o performanță și o durabilitate superioare. Fiecare piston este supus unor teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinește standardele de calitate Tehnic-mag.

Dacă aveți nevoie de un piston pentru generatorul dvs. de curent, Tehnic-mag este locul potrivit pentru a-l găsi. Gama noastră largă de pistoane vă va ajuta să găsiți piesa perfectă pentru nevoile dvs.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării unui piston Tehnic-mag:

    Materiale de înaltă calitate
    Performanță și durabilitate superioare
    Testare riguroasă
    Livrare rapidă

Găsiți pistonul potrivit pentru generatorul dvs. de curent pe Tehnic-mag astăzi!

Cum să alegeți un piston pentru generatorul dvs. de curent

Atunci când alegeți un piston pentru generatorul dvs. de curent, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont:

    Mărimea pistonului: Pistonii sunt disponibili în diferite dimensiuni, în funcție de motorul pe care îl echipează. Verificați manualul de utilizare al generatorului dvs. de curent pentru a afla dimensiunea pistonului necesară.
    Tipul pistonului: Există două tipuri principale de pistoane pentru generatoare de curent: pistoane cu un singur segment și pistoane cu doi segmenti. Pistonii cu un singur segment sunt mai simpli și mai ieftini, dar nu sunt la fel de durabili ca pistoanele cu doi segmenti. Pistonii cu doi segmenti sunt mai scumpi, dar oferă o performanță și o durabilitate superioare.
    Materialul pistonului: Pistonii sunt fabricați din diferite materiale, inclusiv aluminiu, fontă și oțel. Pistonii din aluminiu sunt cei mai ușori și mai ieftini, dar nu sunt la fel de durabili ca pistonii din fontă sau oțel. Pistonii din fontă sunt cei mai durabili, dar sunt și cei mai grei și mai scumpi. Pistonii din oțel sunt o soluție intermediară, fiind mai durabili decât pistonii din aluminiu, dar mai ușori și mai ieftini decât pistonii din fontă.

Pistonii Tehnic-mag sunt disponibili în diferite dimensiuni, tipuri și materiale, pentru a se potrivi nevoilor tuturor generatoarelor de curent. Consultați catalogul nostru online sau contactați un reprezentant Tehnic-mag pentru a găsi pistonul potrivit pentru generatorul dvs. de curent.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.