www.tehnic-mag.ro ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.tehnic-mag.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.tehnic-mag.ro  este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la livrare, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000. In cazul renuntarii la comanda efectuata si a refuzului de ridicare al unui colet, clientul este obligat sa plateasca transportul tur-retur.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

- la returnarea produselor costul de transport este suportat de catre cumparator daca greseala de comanda a fost a sa. In cazul in care produsele au fost expediate gresit din cauza noastra, costrul de transport este suportat de catre noi.

- returnarea produselor se poate efectua cu orice curier, s-au Posta Romana la alegera cumparatorului

- cei care au beneficiat de transport gratuit in urma comenzii mai mari de 500 lei, in cazul in care produsele au fost comandate gresit din vina cumparatorului, la returnarea banilor  se scade transportul coletului.

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

- certificate de garantie extinsa;

Va rugam sa listati si sa completati cererea de mai jos, dupa care sa o transmiteti prin email la adresa contact@tehnic-mag.ro sau sa o puneti in coletul cu piesele de returnat.

Descarca de aici cerere de retur in format PDF

Cererea de retur poate fi completata si online la adresa https://tehnic-mag.ro/order-history . Pentru aceasta trebuie sa va logati in contul cu care ati facut comanda, sa identificati comanda (clic pe DETALII din dreptul comenzii respective) din care face parte reperul/reperele pe care doriti sa le returnati, apoi sa bifati pridusele de returnat, sa mentionati motivul returului si apoi sa apasati butonul "Solicita o returnare".

Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite