Elemente directie tractoras de tuns iarba


Elemente de direcție pentru tractoras de tuns iarbă - Tehnic-mag

Elementele de direcție sunt componente esențiale pentru orice tractoras de tuns iarbă. Acestea asigură manevrabilitatea și stabilitatea tractorului, permițându-i să se deplaseze în siguranță și eficient.

Articulația sferică
Osia
Tija lift
Tija longitudinală

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de elemente de direcție pentru tractoras de tuns iarbă de la cele mai renumite mărci, inclusiv Husqvarna, Craftsman, Vila Park, Castelgarden, Alko, Mtd și Murray.

Atunci când alegeți elemente de direcție pentru tractorasul dumneavoastră de tuns iarbă, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Mărimea și modelul tractorului: Elementele de direcție trebuie să fie compatibile cu dimensiunea și modelul tractorului dumneavoastră.
    Condițiile de utilizare: Dacă utilizați tractorul dumneavoastră în condiții dificile, cum ar fi terenuri accidentate, este posibil să aveți nevoie de elemente de direcție mai durabile.

La Tehnic-mag, găsiți elemente de direcție de înaltă calitate care sunt fabricate din materiale durabile.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să mențineți elementele de direcție ale tractorului dumneavoastră de tuns iarbă în stare bună:

    Inspectați în mod regulat elementele de direcție pentru semne de uzură sau deteriorare.
    Lubrificați elementele de direcție conform recomandărilor producătorului.
    Înlocuiți elementele de direcție deteriorate sau uzate imediat.

Prin menținerea elementelor de direcție ale tractorului dumneavoastră de tuns iarbă în stare bună, puteți ajuta la asigurarea unei funcționări sigure și eficiente a acestuia.

Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite