Curea transmisie ATV


Curea transmisie ATV

Curea de transmisie este o piesă esențială a oricărui ATV. Aceasta este responsabilă pentru transmiterea puterii de la motor la roți, permițând vehiculului să se deplaseze la viteze diferite.

La Tehnic-Mag, găsiți o gamă largă de curele de transmisie pentru toate modelele de ATV-uri chinezești, de la 50cc la 300cc. Produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și respectă specificațiile producătorilor.

Iată câteva dintre avantajele utilizării unei curele de transmisie ATV de înaltă calitate:

    Durabilitate: o curea de transmisie de calitate va rezista mai mult timp decât o curea de calitate inferioară.
    Performanță: o curea de transmisie de calitate va oferi performanțe mai bune, oferind o accelerație mai bună și o viteză maximă mai mare.
    Siguranță: o curea de transmisie de calitate va reduce riscul de defectare, care poate duce la accidente.

Dacă aveți nevoie de o curea de transmisie ATV nouă, Tehnic-Mag este locul potrivit pentru a o găsi. Produsele noastre sunt disponibile la prețuri competitive și beneficiați de garanție de 12 luni.

Comandați acum curea de transmisie ATV potrivită pentru dumneavoastră și bucurați-vă de o experiență de condus mai sigură și mai plăcută!

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.