Claxon Atv


Claxon ATV

Claxonul este un dispozitiv esențial pentru orice vehicul, inclusiv ATV-uri. Acesta este folosit pentru a avertiza pietonii și alți utilizatori ai drumului despre prezența ATV-ului. Un claxon puternic și clar poate ajuta la prevenirea accidentelor.

În oferta Tehnic-mag găsiți o gamă largă de claxonuri ATV, de la modele simple și accesibile la modele mai sofisticate, cu funcții suplimentare.

Tipuri de claxonuri ATV

Claxonurile ATV se pot clasifica în două categorii principale:

    Claxonuri electrice - Aceste claxonuri sunt alimentate de bateria ATV-ului. Sunt cele mai comune tipuri de claxonuri și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și tonuri.
    Claxonuri pneumatice - Aceste claxonuri folosesc aer comprimat pentru a produce sunetul. Sunt mai puternice decât claxonurile electrice, dar necesită un compresor separat.

Caracteristici ale claxonurilor ATV

La alegerea unui claxon ATV, trebuie să luați în considerare următoarele caracteristici:

    Volumul - Volumul claxonului este măsurat în decibeli (dB). Un claxon cu un volum mai mare va fi mai ușor de auzit în zgomotul traficului.
    Tonul - Tonul claxonului poate fi unic sau dublu. Un ton dublu poate fi mai ușor de distins decât un ton unic.
    Durata sunetului - Durata sunetului claxonului poate fi reglabilă. Un sunet mai lung va fi mai ușor de auzit, dar poate fi și mai deranjant.
    Construcția - Claxonurile ATV sunt disponibile în diferite materiale, cum ar fi plasticul, aluminiul și oțelul inoxidabil. Materialul claxonului va afecta durabilitatea acestuia.

Cum să instalați un claxon ATV

Instalarea unui claxon ATV este o operațiune relativ simplă. De obicei, este nevoie doar de o șurubelniță și câteva minute pentru a finaliza instalarea.

În general, instrucțiunile de instalare sunt furnizate împreună cu claxonul. Dacă nu aveți instrucțiunile, puteți găsi instrucțiuni online sau puteți contacta un mecanic.

Recomandări

Noi vă recomandăm să alegeți un claxon ATV cu un volum de cel puțin 110 dB. Acest volum va fi suficient pentru a fi auzit în zgomotul traficului.

De asemenea, este important să alegeți un claxon cu un ton unic sau dublu. Un ton dublu poate fi mai ușor de distins decât un ton unic.

În cele din urmă, asigurați-vă că alegeți un claxon cu o construcție robustă. Acest lucru va asigura că claxonul va rezista la uzura și abraziune.

Oferta Tehnic-mag

În oferta Tehnic-mag găsiți o gamă largă de claxonuri ATV, de la modele simple și accesibile la modele mai sofisticate, cu funcții suplimentare.

Comandați claxonul ATV dorit direct de pe site-ul nostru și beneficiați de livrare gratuită pentru comenzile de peste 500 lei.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite