Variator Atv


Variator pentru ATV

Variatorul este o piesă importantă a transmisiei ATV-ului. Acesta reglează transmiterea puterii de la motor către roți, permițând vehiculului să se deplaseze la viteze diferite.

În magazinul online Tehnic-mag, puteți găsi o gamă largă de variatoare pentru toate modelele de ATV-uri chinezești, de la 50cc la 300cc. Produsele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și respectă specificațiile producătorilor.

Înlocuirea variatorului este o operațiune de întreținere importantă, esențială pentru funcționarea corectă a vehiculului. Un variator uzat sau deteriorat poate provoca probleme de transmisie, care pot duce la supraîncălzirea motorului, deteriorarea roților sau chiar defectarea vehiculului.

Dacă variatorul ATV-ului dumneavoastră este uzat sau deteriorat, îl puteți găsi în magazinul online Tehnic-mag. Înlocuirea este o operațiune relativ simplă, pe care o puteți efectua acasă, dar dacă nu sunteți siguri, vă recomandăm să apelați la un profesionist.

Variatoarele achiziționate din magazinul online Tehnic-mag sunt acoperite de garanție.
Vizitați magazinul nostru online și alegeți variatorul potrivit ATV-ului dumneavoastră!

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite