Piston motoutilaje


Pistonul motoutilajelor este o piesă esențială a motorului, care asigură compresia și arderea amestecului de aer și combustibil în cilindru. Pistonul motoutilajelor este alcătuit dintr-un corp metalic, care se mișcă în sus și în jos în cilindru, și dintr-un bolt, care îl leagă de biela. Pistonul motoutilajelor este prevăzut cu niște inele sau segmenti, care etanșează spațiul dintre piston și cilindru, și care reduc frecarea și uzura.

Pistonul motoutilajelor este compatibil cu diferite tipuri și mărci de motoare, cum ar fi Honda Gx, Briggs & Stratton, Tecumseh, Nac, și altele. Aceste motoare sunt folosite pentru a echipa diverse tipuri de motoutilaje, cum ar fi generatoare, motosape, motopompe, mașini de tuns gazon, și altele. Fiecare tip de motor are specificații și caracteristici diferite, care influențează dimensiunea și forma pistonului. De aceea, este important să se aleagă un piston potrivit pentru motorul motoutilajului, care să asigure o potrivire perfectă și o performanță optimă.

Pistonul motoutilajelor este disponibil la magazinul online Tehnic-mag, unde veți găsi o ofertă variată și prețuri avantajoase. La Tehnic-mag, puteți comanda pistonul dorit în funcție de modelul și marca motorului motoutilajului, și veți beneficia de livrare rapidă și garanție.

De asemenea, la Tehnic-mag, puteți găsi și alte piese și accesorii pentru motoutilaje, cum ar fi filtre, curele, ambreiaje, lanțuri, roți, etc. Tehnic-mag este magazinul online de încredere pentru toți cei care au nevoie de piese de calitate pentru motoutilaje.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite