Carburator scuter


Carburatoare pentru scutere

Carburatorul este o piesă de schimb importantă pentru orice scuter, fiind responsabil pentru alimentarea motorului cu amestecul aer-combustibil. Un carburator defect poate duce la o serie de probleme, cum ar fi pierderea de putere, consumul crescut de combustibil sau funcționarea neregulată a motorului.

La Tehnic-mag găsești o gamă largă de carburatoare pentru scutere, compatibile cu o varietate de modele și mărci. Carburatoarele noastre sunt de înaltă calitate, fabricate din materiale rezistente și durabile.

Tipuri de carburatoare

Există două tipuri principale de carburatoare pentru scutere:

    Carburatoare 2T

Carburatoarele 2T sunt utilizate la scuterele cu motor în doi timpi. Acestea sunt mai simple în construcție decât carburatoarele 4T și sunt, de obicei, mai ieftine.

    Carburatoare 4T

Carburatoarele 4T sunt utilizate la scuterele cu motor în patru timpi. Acestea sunt mai complexe în construcție decât carburatoarele 2T și oferă o mai bună performanță.

Cum să alegeți carburatorul potrivit

Pentru a alege carburatorul potrivit pentru scuterul dvs., trebuie să luați în considerare următoarele factori:

    Modelul și marca scuterului

Carburatoarele sunt proiectate pentru a fi compatibile cu anumite modele și mărci de scutere. Asigurați-vă că carburatorul pe care îl alegeți este compatibil cu scuterul dvs.

    Tipul de motor

Carburatoarele sunt disponibile pentru scutere cu motor în doi timpi sau patru timpi. Asigurați-vă că alegeți carburatorul potrivit pentru tipul de motor al scuterului dvs.

    Diametrul clapetei

Diametrul clapetei este dimensiunea orificiului prin care trece amestecul aer-combustibil. Asigurați-vă că alegeți carburatorul cu diametrul clapetei potrivit pentru scuterul dvs.

De ce să alegeți un carburator de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag vă oferim o gamă largă de carburatoare pentru scutere, de înaltă calitate, la prețuri competitive. Cu ajutorul nostru, veți găsi carburatorul potrivit pentru scuterul dvs., astfel încât acesta să funcționeze la performanțe maxime.

Iată câteva dintre avantajele de a achiziționa un carburator de la Tehnic-mag:

    Gamă largă de produse

La Tehnic-mag găsești carburatoare pentru o varietate de modele și mărci de scutere.

    Calitate ridicată

Carburatoarele noastre sunt fabricate din materiale rezistente și durabile.

    Prețuri competitive

Oferim prețuri competitive pentru toate produsele noastre.

    Livrare rapidă

Livrăm rapid și sigur în tara si Europa.
Comandați acum carburatorul potrivit pentru scuterul dvs. de la Tehnic-mag și asigurați-vă că acesta funcționează la performanțe maxime!

Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite