Piese generator de curent


Generatoarele de curent sunt indispensabile locațiilor izolate sau acelor gospodării care țin la alimentarea neîntreruptă cu energie electrică. Fie că alimentează motoutilajele de pe un șantier, fie că sunt o soluție de avarie pentru locuințele obișnuite, generatoarele de curent au devenit un standard al tehnologiei ultimilor ani.

Îi sprijinim pe clienții noștri atunci când generatorul lor de curent are probleme la: ambielaj, amortizor, accelerație, aprindere, carburator, demaror, regulator de tensiune, rezervor, eșapament, cilindru carter.

Totodată, vă mai punem la dispoziție și biele, bujii, bușoane, bobine de aprindere, volante, robineți, pistoane, garnituri și filtre.

Piesele noastre sunt fie originale fie compatibile cu Honda GX, Robin Subaru, Loncin și altele.

Găsește piesele de care ai nevoie pentru generatorul tău de curent

Căutați piese pentru generatorul dvs. de curent? Ați ajuns la locul potrivit! La noi găsiți o gamă largă de piese pentru toate modelele de generatoare de curent, de la piese de schimb esențiale, cum ar fi filtre de aer, la accesorii practice, cum ar fi tablouri electrice.

Piese de schimb

Pentru a vă menține generatorul de curent în stare bună de funcționare, este important să îl întrețineți în mod regulat. De aceea, la noi găsiți o gamă largă de piese de schimb pentru toate componentele generatorului de curent, inclusiv:

    Filtre de aer
    Filtre de ulei
    Filtre de combustibil
    Ulei de motor
    Combustibil
    Șuruburi și piulițe
    Cablaje

Accesorii

Pe lângă piesele de schimb, la noi găsiți și o gamă largă de accesorii care vă pot face experiența de utilizare a generatorului de curent mai plăcută și mai eficientă. Acestea includ:

    Tablouri electrice
    Conversoare de frecvență
    Stabilizatoare de tensiune
    Protecții de supratensiune
    Furtunuri de alimentare
    Extensii electrice

Comandați online și bucurați-vă de o experiență de utilizare a generatorului de curent mai plăcută!

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite