Lant transmisie , pinion Atv


Lant transmisie și pinion ATV

Lantul transmisiei și pinionul sunt două componente esențiale ale transmisiei pe lant a unui ATV. Lanțul este responsabil pentru transmiterea cuplului motor de la motor la roți, iar pinionul este responsabil pentru conectarea lantului la roți.

Avem în ofertă o gamă largă de lanturi de transmisie și pinioni pentru toate modelele de ATV chinezești, între 50cc și 300cc.

Lanturile de transmisie sunt fabricate din oțel de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a rezista la uzură și la sarcini mari. Sunt disponibile în diverse dimensiuni și pasuri, pentru a se potrivi perfect modelului dumneavoastră de ATV.

Pinionii de transmisie sunt, de asemenea, fabricați din oțel de înaltă calitate și sunt proiectați pentru a rezista la uzură și la sarcini mari. Sunt disponibili în diverse dimensiuni și materiale, pentru a se potrivi perfect modelului dumneavoastră de ATV.

Atunci când alegeți un lant de transmisie sau un pinion pentru ATV-ul dumneavoastră, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Modelul ATV: Lantul și pinionul trebuie să fie compatibile cu modelul dumneavoastră de ATV.
    Capacitatea cilindrică: Lantul și pinionul trebuie să fie adecvați pentru capacitatea cilindrică a motorului dumneavoastră.
    Uzura: Dacă lantul sau pinionul sunt uzate, este timpul să le înlocuiți.

La Tehnic-mag, vă oferim o garanție de 12 luni pentru toate lanturile de transmisie și pinionii pentru ATV-uri.

Comandați acum lantul sau pinionul potrivit pentru ATV-ul dumneavoastră!

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite