Muzicuta pentru scutere


Muzicuta pentru scutere 2T

Muzicuta, sau supapa de admisie, este o piesă importantă a sistemului de aprindere a unui scuter cu motor 2T. Aceasta asigură alimentarea cu aer a motorului, fiind responsabilă pentru amestecul de aer și combustibil care este apoi ars în cilindri.

Muzicuta este o piesă mică, dar esențială pentru funcționarea corectă a scuterului dumneavoastră. Dacă muzicuta este deteriorată sau uzată, poate duce la o serie de probleme, inclusiv:

    Pierderea de putere
    Consum crescut de combustibil
    Emisii mai mari de gaze poluante
    Pornire dificilă

Tipuri de muzicute

Există două tipuri principale de muzicute pentru scutere 2T:

    Muzicute din cauciuc
    Muzicute din silicon

Muzicutele din cauciuc sunt cele mai comune și cele mai ieftine. Acestea sunt fabricate dintr-un material rezistent la căldură și la ulei, dar pot fi mai puțin durabile decât muzicutele din silicon.

Muzicutele din silicon sunt mai rezistente la căldură și la ulei decât muzicutele din cauciuc. Acestea sunt, de asemenea, mai flexibile, ceea ce le face mai puțin susceptibile de a fi deteriorate.

Alegerea muzicutei potrivite

Atunci când alegeți o muzicuță pentru scuterul dumneavoastră, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Tipul de motor: Muzicuta trebuie să fie compatibilă cu tipul de motor al scuterului dumneavoastră.
    Dimensiunea muzicutei: Muzicuta trebuie să aibă dimensiunea potrivită pentru a se potrivi conexiunilor de admisie ale scuterului dumneavoastră.
    Materialul muzicutei: Muzicuta trebuie să fie fabricată dintr-un material care să fie rezistent la temperaturi ridicate și la ulei.

Muzicute pentru scutere 2T de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de muzicute pentru scutere 2T de la Yamaha, Aprilia, Malagutti, Suzuki și Piaggio. Muzicutele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi performanțe și durabilitate de lungă durată.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite