Toba esapament generator de curent


Toba de esapament pentru generatoare de curent

Toba de esapament este o componentă esențială a oricărui generator de curent. Ea are rolul de a evacua gazele de ardere din motor, prevenind astfel acumularea acestora și deteriorarea generatorului.
Tehnic-mag oferă o gamă largă de tobe de esapament pentru generatoare de curent, pentru toate mărcile și modelele. Toba de esapament pentru generatoare de curent Tehnic-mag este fabricată din materiale de înaltă calitate și este proiectată pentru a oferi o performanță și o durabilitate superioare.

Tobele de esapament Tehnic-mag sunt disponibile în trei categorii de putere:

    Tobe de esapament pentru generatoare de curent de 2-3 kW
    Tobe de esapament pentru generatoare de curent de 5-6 kW
    Tobe de esapament pentru generatoare de curent de 7 kW

Atunci când alegeți o tobă de esapament pentru generatorul de curent, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Mărimea generatorului de curent: Toba de esapament trebuie să fie de dimensiunea potrivită pentru generatorul de curent.
    Puterea generatorului de curent: Toba de esapament trebuie să fie proiectată pentru a rezista la puterea generatorului de curent.
    Materialul: Toba de esapament trebuie să fie fabricată dintr-un material durabil, cum ar fi oțelul inoxidabil sau aluminiul.

Tobele de esapament Tehnic-mag sunt disponibile la prețuri competitive. Comandă-ți toba de esapament pentru generatorul de curent de astăzi!

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.