Filtru ulei motoutilaje


Filtru ulei pentru motoutilaje este un produs vital pentru protejarea și prelungirea duratei de viață a motoarelor și utilajelor de grădinărit. Acesta are rolul de a reține impuritățile și particulele de uzură care se formează în uleiul de motor, asigurând astfel o lubrifiere optimă și o funcționare eficientă a motorului. Un filtru ulei de calitate poate reduce consumul de combustibil și emisiile de noxe, precum și riscul de supraîncălzire și blocare a motorului.

La Tehnic-mag.ro găsești o gamă largă de filtre ulei pentru motoutilaje, echipate cu motor Briggs & Stratton, Honda, Stihl și alte motorizări. Fie că ai nevoie de un filtru ulei pentru tractoras de tuns gazon, motofierăstrău, motopompă, generator, motocultor sau alt tip de utilaj, aici vei găsi produsul potrivit pentru tine.

Avem filtre ulei de diferite dimensiuni, forme și materiale, metalice sau din plastic, cu sau fără supapă de reținere.Toate produsele noastre sunt de înaltă calitate și la prețuri accesibile.

Comandă online filtre ulei pentru motoutilaje de la Tehnic-mag.ro și beneficiază de livrare rapidă și sigură în toată țara. Dacă ai nevoie de ajutor sau sfaturi în alegerea filtrului ulei potrivit pentru motorul tău, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite