Filtru aer generator de curent


Filtru aer generator de curent - Tehnic-mag

Filtrul de aer este o componentă esențială a oricărui generator de curent. Acesta ajută la protejarea motorului de praf, murdărie și alte particule străine care pot provoca uzura prematură.

Tehnic-mag oferă o gamă largă de filtre de aer pentru generatoare de curent, pentru toate mărcile și modelele. Filtrele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi o protecție optimă a motorului.

Atunci când alegeți un filtru de aer pentru generatorul de curent, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Mărimea filtrului: Filtrul trebuie să fie de dimensiunea potrivită pentru generatorul de curent.
    Tipul filtrului: Există diferite tipuri de filtre de aer, inclusiv filtre din hârtie, filtre din spumă și filtre din bumbac.
    Marca și modelul generatorului de curent: Este important să alegeți un filtru de aer care este compatibil cu marca și modelul generatorului de curent.

Filtrele de aer Tehnic-mag sunt disponibile la prețuri competitive. Comandă-ți filtrul de aer pentru generatorul de curent de astăzi și asigură-te că motorul tău este protejat!

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.