Suruburi, piulite motoutilaje


Șuruburi, piulițe motoutilaje: Șurub fixare roți universale, mașină de tuns gazon, Șurub fixare scut motocoasă, Șurub ambreiaj tractoraș de tuns gazon, Șurub fixare cuțit mașină de tuns gazon electrică, Șurub fixare cuțit tractoraș de tuns gazon, Șurub fixare cuțit mașină de tuns gazon este un produs care cuprinde diferite tipuri de șuruburi și piulițe folosite pentru a fixa și a regla componentele motoutilajelor și mașinilor de grădină. Aceste șuruburi și piulițe sunt esențiale pentru a asigura funcționarea corectă și sigură a echipamentelor, deoarece previn desprinderea sau alunecarea pieselor. Șuruburile și piulițele sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi oțel, inox sau aliaje, și pot avea diferite forme, dimensiuni și filete, în funcție de compatibilitatea și scopul lor.

Șuruburile și piulițele pentru motoutilaje pot fi de mai multe feluri, în funcție de componentele pe care le fixează și de tipul de motoutilaj sau mașină de grădină. Unele dintre cele mai comune tipuri de șuruburi și piulițe sunt:

•  Șurub fixare roți universale, mașină de tuns gazon: este un șurub care permite fixarea roților mașinii de tuns gazon, indiferent de marca sau modelul acesteia. Șurubul are un diametru de 12.7 mm, o lungime de 50 mm, un filet de M10x1.25, o lungime totală de 71 mm și un cap hexagonal de 14 mm. Șurubul este inoxidabil și se potrivește cu orice tip de roată pentru mașină de tuns gazon.

•  Șurub fixare scut motocoasă: este un șurub care permite fixarea scutului de protecție al motocoasei, care previne accidentele și deteriorarea cuțitelor. Șurubul are un diametru de 6 mm, o lungime de 20 mm, un filet de M6x1, o lungime totală de 25 mm și un cap hexagonal de 10 mm Șurubul este din oțel și se potrivește cu majoritatea modelelor de motocoase.

•  Șurub ambreiaj tractoraș de tuns gazon: este un șurub care permite fixarea ambreiajului tractorașului de tuns gazon, care asigură cuplarea și decuplarea motorului de transmisie. Șurubul are un diametru de 9.5 mm, un filet de M9.5x1 stânga, o lungime totală de 45 mm și un cap hexagonal de 13 mm. Șurubul este din oțel și se potrivește cu modelele de tractorașe de tuns gazon Castelgarden, Husqvarna, Stiga și altele.

•  Șurub fixare cuțit mașină de tuns gazon electrică: este un șurub care permite fixarea cuțitului mașinii de tuns gazon electrice, care asigură tăierea uniformă și eficientă a ierbii. Șurubul are un diametru de 8 mm, o lungime de 25 mm, un filet de M8x1.25, o lungime totală de 30 mm și un cap hexagonal de 13 mmȘurubul este din oțel și se potrivește cu modelele de mașini de tuns gazon electrice Mesko, Nac, Victus și altele.

•  Șurub fixare cuțit tractoraș de tuns gazon: este un șurub care permite fixarea cuțitului tractorașului de tuns gazon, care asigură tăierea uniformă și eficientă a ierbii. Șurubul are un diametru de 10 mm, o lungime de 30 mm, un filet de M10x1.25, o lungime totală de 35 mm și un cap hexagonal de 15 mm. Șurubul este din oțel și se potrivește cu modelele de tractorașe de tuns gazon Castelgarden, Husqvarna, Stiga și altele.

•  Șurub fixare cuțit mașină de tuns gazon: este un șurub care permite fixarea cuțitului mașinii de tuns gazon, care asigură tăierea uniformă și eficientă a ierbii. Șurubul are un diametru de 8 mm, o lungime de 20 mm, un filet de M8x1.25, o lungime totală de 25 mm și un cap hexagonal de 13 mm. Șurubul este din oțel și se potrivește cu modelele de mașini de tuns gazon Ruris, Husqvarna, Nac, Victus și altele.

Toate aceste tipuri de șuruburi și piulițe sunt disponibile pe site-ul Tehnic-mag, unde veți găsi și alte piese pentru motoutilaje și mașini de grădină. Șuruburile și piulițele sunt fabricate din materiale de calitate, compatibile cu diferite mărci și modele de echipamente, cum ar fi Ruris, Husqvarna, Nac, Victus, Castorama, Mcallister, Green Hortmasz și altele.

Pentru a comanda șuruburile și piulițele dorite, puteți accesa categoria de produse Șuruburi, piulițe motoutilaje și puteți alege din gama variată de produse. Livrarea se face rapid și în condiții de siguranță, iar prețurile sunt avantajoase.

Nu ezitați să contactați echipa Tehnic-mag pentru orice întrebare sau nelămurire legată de șuruburile și piulițele pentru motoutilaje și mașini de grădină.

Comandați suruburi și piulițe pentru mașinile de grădină de la Tehnic-mag astăzi!

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite