Piese masina de tuns iarba


Mașinile de tuns iarba au devenit o prezență cotidiană în curțile celor mai multe gospodării. De toate formele și de toate mărimile, adecvate lucrului pe spații largi sau înguste, acestea sunt folosite practic de toată lumea.

Extrem de versatile, mașinile de tuns iarba permit reglarea înălțimii de tăiere, iar unele dintre ele au și facilitatea de a strânge iarba tăiată, pe care o acumulează într-un sac.

Cu propulsie sau fără, cu lame sau fire tăietoare, aceste mașini, denumite și cositoare sau tăietoare de iarbă, pot întâmpina probleme la motor, la suportul cuțitului, la aprindere, la demaror sau la carburator. Pentru toate aceste cazuri, vă stăm la dispoziție cu produsele și expertiza noastră.

Vă mai oferim de asemenea și cabluri, roți și alte piese întâlnite în general pentru mărcile Briggs&Stratton, Zongshen, Nac, Loncin și altele.

Găsește piesele de care ai nevoie pentru a-ți menține mașina de tuns iarba în stare bună de funcționare

Căutați piese pentru mașina dvs. de tuns iarbă? Ați ajuns la locul potrivit! La noi găsiți o gamă largă de piese pentru toate modelele de mașini de tuns iarbă, de la piese de schimb esențiale, cum ar fi lame, pana la accesorii.

Piese de schimb

Pentru a vă menține mașina de tuns iarbă în stare bună de funcționare, este important să o întrețineți în mod regulat. De aceea, la noi găsiți o gamă largă de piese de schimb pentru toate componentele mașinii de tuns iarbă, inclusiv:

    Lame
    Roți
    Transmisie
    Motor
    Sistem de alimentare
    Sistem de evacuare

Comandați online și bucurați-vă de o experiență de tuns iarbă mai plăcută!

Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite