Ambreiaj tractoras de tuns gazon


Ambreiaj tractoras de tuns gazon

Ambreiajul este un component esențial al oricărui tractoras de tuns gazon, deoarece asigură conectarea și deconectarea transmisiei motorului de roțile tractorului. În momentul în care șoferul apasă pe pedala de ambreiaj, roțile tractorului se decuplează de la motor, permițând șoferului să schimbe viteza sau să oprească tractorul fără a opri motorul.

Tipuri de ambreiaje pentru tractorase de tuns gazon

Există două tipuri principale de ambreiaje pentru tractorase de tuns gazon: ambreiaj electromagnetic și ambreiaj mecanic.

    Ambreiajul electromagnetic este cel mai frecvent tip de ambreiaj pentru tractorase de tuns gazon. Acest tip de ambreiaj este acționat de un solenoid care creează un câmp magnetic care atrage o placă de ambreiaj. Când solenoidul este declanșat, placa de ambreiaj se conectează la o altă placă, cuplând motorul la transmisie.
    Ambreiajul mecanic este un tip mai simplu de ambreiaj care este acționat de o manivelă sau de o pedală. Acest tip de ambreiaj este mai puțin comun decât ambreiajul electromagnetic, dar este adesea folosit pe tractorasele de tuns gazon mai vechi.

Alegeți ambreiajul potrivit pentru tractorasul dvs. de tuns gazon

Când alegeți un ambreiaj pentru tractorasul dvs. de tuns gazon, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Marca și modelul tractorului dvs. de tuns gazon - Ambreiajul trebuie să fie compatibil cu marca și modelul tractorului dvs. de tuns gazon.
    Tipul de ambreiaj - Ambreiajul electromagnetic este cel mai frecvent tip de ambreiaj pentru tractorase de tuns gazon.
    Dimensiunile ambreiajului - Ambreiajul trebuie să aibă dimensiunile potrivite pentru tractorul dvs. de tuns gazon.

Ambreiaje pentru tractorase de tuns gazon de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de ambreiaje pentru tractorase de tuns gazon, inclusiv ambreiaje electromagnetice și ambreiaje mecanice, pentru o varietate de mărci și modele de tractorase. Ambreiajele noastre sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt concepute pentru a rezista la uzura.

Cumpărați ambreiaj pentru tractoras de tuns gazon de la Tehnic-mag

Pentru a cumpăra un ambreiaj pentru tractoras de tuns gazon de la Tehnic-mag, vizitați site-ul nostru web sau contactați-ne telefonic.

Iată câteva sfaturi pentru a vă prelungi durata de viață a ambreiajului tractorasului dvs. de tuns gazon:

    Evitați supraîncărcarea tractorului dvs. de tuns gazon. Supraîncărcarea tractorului poate duce la uzura prematură a ambreiajului.
    Nu utilizați tractorul dvs. de tuns gazon pe suprafețe accidentate. Suprafețele accidentate pot pune o presiune suplimentară pe ambreiaj.
    Înlocuiți ambreiajul la nevoie. Dacă ambreiajul tractorului dvs. de tuns gazon începe să se uzeze, înlocuiți-l cât mai curând posibil pentru a preveni deteriorarea suplimentară a tractorului.

Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite