Scule si unelte


Se spune că sculele și uneltele sunt mândria oricărui gospodar. Privind la numărul, calitatea și starea lor, se poate aprecia cu ușurință cât de pasionat este proprietarul lor de propria gospodărie și cât de pregătit este să-și asume provocările reparațiilor și amenajărilor simple în casă. 

Mai mult decât alte produse, sculele și uneltele sunt întâlnite într-o gamă de prețuri foarte variată. Acest lucru se explică prin diferențele de calitate, care se referă în special la materialul de fabricație și la calibrare. 

Tehnic-Mag încearcă să vină în sprijinul tuturor. Cei care repară ocazional și au implicit bugete mai mici vor fi la fel de mulțumiți cu profesioniștii care își caută o unealtă pe care să o aibă toată viața. 

Vă oferim ciocane, clești, șurubelnițe, chei fixe, unelte de așchiere, perii de sârmă, foarfeci, produse de iluminat, unelte de tâmplărie, de zugrăvit, fierăstraie, topoare și cuttere. Totodată, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră de produse de iluminat, lacăte, abrazive și scule de măsurare.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.