Ambreiaj scuter


Ambreiaj scuter

Ambreiajul este o componentă esențială a oricărui scuter, fiind responsabil pentru transmiterea puterii motorului la roți. Ambreiajul funcționează prin intermediul unor plăci care se deplasează de-a lungul unei caneluri, schimbând astfel raportul de transmisie al motorului.

Ambreiaje pentru scutere de toate mărcile

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de ambreiaje pentru scutere, de la producători de renume mondial. Piesele noastre sunt de calitate superioară și sunt compatibile cu o gamă largă de modele de scutere, inclusiv:

    GY6
    Yamaha
    Piaggio
    Aprilia
    Honda
    și alte mărci

Ambreiaje de calitate superioară

Ambreiajele noastre sunt fabricate din materiale rezistente la uzură și la temperaturi ridicate. Ele asigură o funcționare lină și eficientă a ambreiajului, contribuind la prelungirea duratei de viață a acestuia.

Ambreiaje compatibile

Ambreiajele noastre sunt compatibile cu o gamă largă de modele de scutere, de la cele mai populare mărci, precum Yamaha, Piaggio, Aprilia și Honda, până la mărci mai puțin cunoscute.

Ambreiaje la prețuri competitive

Ambreiajele noastre sunt disponibile la prețuri competitive, astfel încât să puteți găsi piesa potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Cum să alegeți ambreiajul potrivit

Atunci când alegeți ambreiajul potrivit pentru scuterul dumneavoastră, este important să luați în considerare următoarele:

    Modelul scuterului - Asigurați-vă că ambreiajul pe care îl alegeți este compatibil cu modelul dumneavoastră de scuter.
    Dimensiunile ambreiajului - Verificați dimensiunile ambreiajului pentru a vă asigura că se potrivesc cu scuterul dumneavoastră.
    Calitatea ambreiajului - Alegeți un ambreiaj de calitate superioară, care va rezista la uzură și la deteriorare.

Avantajele Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de ambreiaje de calitate superioară, la prețuri competitive.


Comandați astăzi ambreiajul de care aveți nevoie pentru scuterul dumneavoastră la Tehnic-mag și bucurați-vă de o plimbare sigură și confortabilă!

Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite