Bloc comanda Atv


Bloc comanda ATV

Blocul de comandă ATV este un component esențial al oricărui ATV. Acesta este responsabil pentru controlul tuturor sistemelor electrice ale ATV-ului, inclusiv luminile, claxonul, pornirea și alte funcții.

Blocurile de comandă ATV sunt disponibile în diferite dimensiuni și tipuri, în funcție de modelul ATV-ului. Cele mai frecvente tipuri de blocuri de comandă ATV sunt următoarele:

    Blocuri de comandă cu un singur buton: Aceste blocuri sunt cele mai simple și mai ieftine tipuri. Ele au un singur buton care controlează toate funcțiile.

Blocuri de comandă cu mai multe butoane: Aceste blocuri au mai mulți butoane care controlează diferite funcții. Ele oferă o mai mare flexibilitate și control utilizatorului.

Atunci când alegeți un bloc de comandă ATV, este important să luați în considerare următoarele factori:

    Modelul ATV-ului: Asigurați-vă că blocul de comandă este compatibil cu modelul ATV-ului dumneavoastră.
    Dimensiunea blocului: Asigurați-vă că blocul de comandă este de dimensiunea potrivită pentru ghidonul ATV-ului dumneavoastră.
    Funcțiile necesare: Luați în considerare ce funcții aveți nevoie de la blocul de comandă.

Blocurile de comandă ATV trebuie întreținute în mod regulat pentru a asigura funcționarea corectă. Iată câteva sfaturi pentru întreținerea blocului de comandă ATV:

    Verificați periodic blocul de comandă pentru semne de uzură sau deteriorare.
    Curățați blocul de comandă cu o cârpă umedă și un detergent ușor.
    Aplicați o cantitate mică de grăsime sau ulei pe contactele electrice pentru a preveni coroziune.

Dacă blocul de comandă ATV este deteriorat, trebuie înlocuit. Nu încercați să reparați blocul de comandă, deoarece acest lucru poate duce la o funcționare defectuoasă.

Comandați-vă blocul de comandă ATV de la Tehnic-mag și asigurați-vă că ATV-ul dumneavoastră este echipat cu componentele de cea mai bună calitate.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite