Filtru ulei tractoras de tuns iarba, gazon


Filtru ulei tractoras de tuns iarba, gazon - Tehnic-mag

Filtrul de ulei este o componentă esențială a oricărui tractoras de tuns iarbă. Acesta ajută la protejarea motorului de murdăria și depunerile care pot duce la deteriorare.

Filtrele de ulei pentru tractorase de tuns iarbă sunt disponibile în diferite tipuri și dimensiuni, în funcție de modelul de tractoras. Este important să alegeți filtrul de ulei corect pentru tractorasul dumneavoastră, pentru a vă asigura că motorul este protejat în mod corespunzător.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de filtre de ulei pentru tractorase de tuns iarbă de la cele mai renumite mărci, inclusiv Briggs&Stratton, Mtd, Honda, Kawasaki, Zongshen și Kohler.

Filtre de ulei Briggs&Stratton

Filtrele de ulei Briggs&Stratton sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi o protecție optimă a motorului. Tehnic-mag oferă o gamă largă de filtre de ulei Briggs&Stratton, pentru a se potrivi tuturor modelelor de tractorase.

Filtre de ulei Mtd

Filtrele de ulei Mtd sunt o opțiune accesibilă pentru proprietarii de tractorase de tuns iarbă. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și oferă o protecție eficientă a motorului. Tehnic-mag oferă o gamă largă de filtre de ulei Mtd, pentru a se potrivi tuturor modelelor de tractorase.

Filtre de ulei Honda

Filtrele de ulei Honda sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi o protecție optimă a motorului. Tehnic-mag oferă o gamă largă de filtre de ulei Honda, pentru a se potrivi tuturor modelelor de tractorase.

Filtre de ulei Kawasaki

Filtrele de ulei Kawasaki sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi o protecție optimă a motorului. Tehnic-mag oferă o gamă largă de filtre de ulei Kawasaki, pentru a se potrivi tuturor modelelor de tractorase.

Filtre de ulei Zongshen

Filtrele de ulei Zongshen sunt o opțiune accesibilă pentru proprietarii de tractorase de tuns iarbă. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și oferă o protecție eficientă a motorului. Tehnic-mag oferă o gamă largă de filtre de ulei Zongshen, pentru a se potrivi tuturor modelelor de tractorase.

Filtre de ulei Kohler

Filtrele de ulei Kohler sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi o protecție optimă a motorului. Tehnic-mag oferă o gamă largă de filtre de ulei Kohler, pentru a se potrivi tuturor modelelor de tractorase.

Cum schimbați filtrul de ulei la tractorasul de tuns iarbă?

Pentru a schimba filtrul de ulei la tractorasul de tuns iarbă, urmați acești pași:

    Îndepărtați capacul de umplere a uleiului.
    Scoateți filtrul vechi de ulei.
    Aplicați o cantitate mică de ulei nou pe garnitura filtrului nou.
    Înșurubați filtrul nou pe motor.
    Adăugați ulei nou în tractorasul de tuns iarbă.

Recomandări

    Filtrele de ulei trebuie schimbate la fiecare 50-100 de ore de funcționare, sau conform recomandărilor producătorului.
    Este important să folosiți un filtru de ulei potrivit

Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.