Filtru aer motoutilaje


Filtru aer motoutilaje este un produs indispensabil pentru menținerea în stare optimă a motoarelor și utilajelor de grădinărit. Acesta are rolul de a filtra aerul care intră în camera de ardere, eliminând praful, murdăria și alte impurități care ar putea afecta performanța și durabilitatea motorului. Un filtru aer de calitate poate crește eficiența și puterea motorului, reducând consumul de combustibil și emisiile de gaze.

La Tehnic-mag.ro găsești o gamă variată de filtre aer motoutilaje, compatibile cu diverse tipuri și mărci de motoare, cum ar fi Honda Gx, Briggs & Stratton, Tecumseh, Nac, și altele.

Fie că ai nevoie de un filtru aer pentru pompă de apă, generator, motosapă, motocultor, mașină de tuns gazon, tractoraș de tuns gazon sau alt tip de utilaj, aici vei găsi produsul potrivit pentru tine. Avem filtre aer de diferite dimensiuni, forme și materiale, din burete, hârtie, metal sau plastic, cu sau fără capac. Toate produsele noastre sunt de înaltă calitate și la prețuri accesibile.

Comandă online filtre aer motoutilaje de la Tehnic-mag.ro și beneficiază de livrare rapidă și sigură în toată țara. Dacă ai nevoie de ajutor sau sfaturi în alegerea filtrului aer potrivit pentru motorul tău, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite