Piese tractoras de tuns iarba


Gazonul și peluzele mai întinse pot reprezenta o provocare pentru gospodarii mai abițioși, acestora fiindu-le recomandat un tractoraș de tuns iarba. Este un motoutilaj cu stil, o îmbinare între o mașină de tuns iarba și un tractor, putând deveni mândria oricărei gospodării.

Ca orice ansamblu electro-mecanic de asemenea dimensiuni, tractorașul poate să aibă probleme la: ambreiaj, carburator, contact, electromotor, eșapament, fulie, motor, direcție sau acumulator. Pentru toate aceste cazuri, vă stăm la dispoziție cu piesele noastre de schimb.

Vă mai putem livra cauciucuri, camere, cabluri, cuțite, curele, filtre, fulii, piese electrice, roți de tăiere și suporturi de cuțit.

Mărcile pe care le deservim sunt Husqvarna, Mtd, Stiga, Viking și altele.

Găsește piesele de care ai nevoie pentru tractorașul tău de tuns iarba

Căutați piese pentru tractorașul de tuns iarba? Ați ajuns la locul potrivit! La noi găsiți o gamă largă de piese pentru toate modelele de tractorașe de tuns iarbă, de la piese de schimb esențiale, cum ar fi lame, la accesorii practice, cum ar fi remorci.

Piese de schimb

Pentru a vă menține tractorașul de tuns iarbă în stare bună de funcționare, este important să îl întrețineți în mod regulat. De aceea, la noi găsiți o gamă largă de piese de schimb pentru toate componentele tractorașului de tuns iarbă, inclusiv:

    Lame
    Roți
    Transmisie
    Motor
    Sistem de alimentare
    Sistem de evacuare

Accesorii

Pe lângă piesele de schimb, la noi găsiți și o gamă largă de accesorii care vă pot face experiența de tuns iarba mai plăcută și mai eficientă. Acestea includ:

    Remorci
    Acumulatori
    Protecții
    Lampi
    Reflectoare

Comandați online și bucurați-vă de o experiență de tuns iarba mai plăcută cu tractorașul dumneavoastră!

Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.