Cablu masina de tuns gazon


Cablu masina de tuns gazon

La Tehnic-mag, găsești o gamă largă de cabluri pentru mașini de tuns gazon, inclusiv cabluri de accelerație, cabluri de acționare a roților și cabluri de oprire a motorului.

Cablu de accelerație

Cablul de accelerație este responsabil pentru transmiterea comenzilor de la maneta de accelerație la motor. Dacă cablul de accelerație este deteriorat, mașina de tuns gazon nu va mai funcționa corect.

Cablu de acționare a roților

Cablul de acționare a roților este responsabil pentru transmiterea forței motorului la roți. Dacă cablul de acționare a roților este deteriorat, mașina de tuns gazon nu se va mai deplasa.

Cablu de oprire a motorului

Cablul de oprire a motorului este responsabil pentru oprirea motorului atunci când maneta de oprire este trasă. Dacă cablul de oprire a motorului este deteriorat, mașina de tuns gazon nu se va mai opri în siguranță.

Cum să alegeți cablul potrivit pentru mașina dvs. de tuns gazon

Pentru a alege cablul potrivit pentru mașina dvs. de tuns gazon, trebuie să luați în considerare următoarele factori:

    Marca și modelul mașinii de tuns gazon
    Lungimea cablului
    Tipul de cablu

Lungimea cablului

Lungimea cablului trebuie să fie suficient de lungă pentru a ajunge de la maneta de accelerație, de la roți sau de la maneta de oprire la motor.

Tipul de cablu

Există două tipuri principale de cabluri pentru mașini de tuns gazon: cabluri cu fir și cabluri cu bandă. Cablurile cu fir sunt mai durabile, dar sunt și mai scumpe. Cablurile cu bandă sunt mai ieftine, dar sunt și mai puțin durabile.

Cum să înlocuiți un cablu pentru mașina de tuns gazon

Înlocuirea unui cablu pentru mașina de tuns gazon este o operațiune relativ simplă. Cu toate acestea, este important să urmați instrucțiunile din manualul de utilizare al mașinii de tuns gazon.

Comandă acum cablul pentru mașina ta de tuns gazon și bucură-te de o experiență de tuns iarbă mai plăcută!

Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite