Rezervor benzina, pompa benzina scuter


Rezervor benzina, pompa benzina scuter

Rezervoarele de benzină și pompele de benzină sunt două componente esențiale ale unui scuter, fiind responsabile pentru alimentarea motorului cu combustibil.

Rezervoarele de benzină

Rezervoarele de benzină sunt locul în care se stochează benzina pentru alimentarea motorului. Acestea trebuie să fie fabricate din materiale de calitate, rezistente la uzură și la coroziunea cauzată de benzină.

În magazinul Tehnic-mag, găsiți rezervoare de benzină pentru o gamă largă de modele de scutere, de la cele mai populare mărci, precum Yamaha, Malaguti, Piaggio, Honda, Suzuki, Kymco, până la scutere chinezești 2T și 4T. Rezervoarele de benzină sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, pentru a se potrivi perfect scuterului dumneavoastră.

Pompele de benzină

Pompele de benzină sunt responsabile pentru alimentarea carburatorului cu benzină. Acestea trebuie să fie fiabile și să funcționeze corect pentru a asigura o alimentare optimă a motorului.

În magazinul Tehnic-mag, găsiți pompe de benzină pentru o gamă largă de modele de scutere, de la cele mai populare mărci, precum Yamaha, Malaguti, Piaggio, Honda, Suzuki, Kymco, până la scutere chinezești 2T și 4T. Pompele de benzină sunt disponibile în diferite modele, pentru a se potrivi perfect scuterului dumneavoastră.

Cum să alegeți rezervorul de benzină sau pompa de benzină potrivite

Pentru a alege rezervorul de benzină sau pompa de benzină potrivite, este important să cunoașteți modelul și marca scuterului dumneavoastră. De asemenea, este important să verificați dimensiunile și caracteristicile pieselor pentru a vă asigura că sunt compatibile cu scuterul dumneavoastră.

În cazul în care aveți dubii, vă rugăm să contactați echipa Tehnic-mag pentru asistență.

Livrare și garanție

Toate rezervoarele de benzină și pompele de benzină din oferta Tehnic-mag sunt livrate în cel mai scurt timp posibil. Piesele noi beneficiază de garanție de 12 luni cu conditia sa fie montat in service autorizat.

Tehnic-mag, partenerul dumneavoastră pentru piese de scuter

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de rezervoare de benzină și pompe de benzină pentru scutere. Piesele noastre sunt de înaltă calitate și sunt disponibile la prețuri accesibile. Comandă acum și beneficiază de livrare rapidă.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite