Roți pentru mașini de grădină


Roți pentru mașini de grădină, mașină de tuns gazon, roți mașină de cosit tractoraș de tuns gazon este o categorie de produse care cuprinde diferite tipuri și dimensiuni de roți folosite pentru a asigura mobilitatea și stabilitatea mașinilor de grădină. Aceste roți sunt esențiale pentru a permite mașinilor de grădină să se deplaseze pe terenul de lucru, să se adapteze la denivelări și să evite obstacolele. Roțile sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi metal, plastic sau cauciuc, și pot avea diferite forme, cum ar fi rotunde, ovale sau pătrate.

Roțile pentru mașini de grădină pot fi de mai multe feluri, în funcție de scopul și compatibilitatea lor cu mașinile de grădină. Unele dintre cele mai comune tipuri de roți sunt:

•  Roți pentru mașină de tuns gazon: sunt roțile care permit mașinii de tuns gazon să se deplaseze pe suprafața de tuns, să regleze înălțimea de tăiere și să se rotească în jurul axei. Roțile pentru mașină de tuns gazon pot fi simple sau cu autopropulsie, adică pot fi antrenate de motor sau nu. Roțile pentru mașină de tuns gazon pot avea diferite dimensiuni, de la 130 mm la 200 mm, și pot fi prevăzute cu rulmenți, pinioane, bucse sau șuruburi.

•  Roți pentru mașină de cosit tractoraș de tuns gazon: sunt roțile care permit mașinii de cosit tractoraș de tuns gazon să se deplaseze pe terenul de cosit, să schimbe viteza și direcția și să frâneze. Roțile pentru mașină de cosit tractoraș de tuns gazon pot fi de diferite tipuri, cum ar fi roți față, roți spate, roți pivotante sau roți fixe. Roțile pentru mașină de cosit tractoraș de tuns gazon pot avea diferite dimensiuni, de la 500 mm la 1000 mm, și pot fi prevăzute cu camere de aer, cauciucuri, rulmenți sau axe.

•  Roți pentru alte mașini de grădină: sunt roțile care permit altor mașini de grădină, cum ar fi motocultoare, motocoase, freze de zăpadă, remorci sau cărucioare, să se deplaseze pe terenul de lucru, să se adapteze la condițiile de teren și să transporte materiale. Roțile pentru alte mașini de grădină pot fi de diferite tipuri, cum ar fi roți metalice, roți din plastic, roți cu anvelope sau roți universale. Roțile pentru alte mașini de grădină pot avea diferite dimensiuni, de la 150 mm la 850 mm, și pot fi prevăzute cu rulmenți, axe, flanșe sau piulițe.

Toate aceste tipuri de roți sunt disponibile pe site-ul Tehnic-mag, unde veți găsi și alte piese pentru mașini de grădină. Roțile sunt fabricate din materiale de calitate, compatibile cu diferite mărci și modele de mașini de grădină, cum ar fi Ruris, Husqvarna, Nac, Victus, Castorama, Mcallister, Green Hortmasz și altele.

Pentru a comanda roțile dorite, puteți accesa categoria de produse Roți pentru mașini de grădină, mașină de tuns gazon, roți mașină de cosit tractoraș de tuns gazon și puteți alege din gama variată de produse.

Livrarea se face rapid și în condiții de siguranță, iar prețurile sunt avantajoase. Nu ezitați să contactați echipa Tehnic-mag pentru orice întrebare sau nelămurire legată de roțile pentru mașini de grădină.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite