Ambielaj generator de curent


Ambielaj motor generator de curent

Ambielajele sunt componente importante ale motorului generatorului de curent. Acestea sunt responsabile pentru transmiterea puterii de la piston la arborele cotit.

Atunci când alegeți un ambreiaj pentru motorul generatorului de curent, trebuie să luați în considerare următoarele factori:

    Tipul de motor: Ambielajele sunt disponibile pentru diferite tipuri de motoare, inclusiv motoare cu ardere internă și motoare electrice.
    Dimensiunea motorului: Ambielajele sunt disponibile în diferite dimensiuni, care trebuie să se potrivească cu dimensiunea motorului.
    Puterea motorului: Ambielajele sunt disponibile în diferite puteri, care trebuie să se potrivească cu puterea motorului.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de ambreiaje pentru motoare generatoare de curent. Produsele noastre sunt de înaltă calitate și la prețuri competitive.

Ultimele recenzii

scrisa de Sergiu B. (CLUJ-NAPOCA, România) la data de 04 Jul 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Furtun combustibil 3.2mm (1m) Gates La prima impresie pare calitativ, dar si pretul este pe masura.

scrisa de Sergiu B. (CLUJ-NAPOCA, România) la data de 04 Jul 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Furtun combustibil 3.2mm x 6mm x 5m , Nevada (Made in Italy) Raport pret/calitate foarte bun. Fata de ce am gasit in magazine (acel furtun generic cu invelis textil) e net superior. Sper sa si reziste in timp

scrisa de ALEXANDRU ROBERT M. (PLOIESTI, România) la data de 22 May 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Pompa de presiune, pompa Booster atomizor Ruris A103S Exact ce imi trebuia si livrarea in timp foarte scurt.
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite