Ambielaj generator de curent


Ambielaj motor generator de curent

Ambielajele sunt componente importante ale motorului generatorului de curent. Acestea sunt responsabile pentru transmiterea puterii de la piston la arborele cotit.

Atunci când alegeți un ambreiaj pentru motorul generatorului de curent, trebuie să luați în considerare următoarele factori:

    Tipul de motor: Ambielajele sunt disponibile pentru diferite tipuri de motoare, inclusiv motoare cu ardere internă și motoare electrice.
    Dimensiunea motorului: Ambielajele sunt disponibile în diferite dimensiuni, care trebuie să se potrivească cu dimensiunea motorului.
    Puterea motorului: Ambielajele sunt disponibile în diferite puteri, care trebuie să se potrivească cu puterea motorului.

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de ambreiaje pentru motoare generatoare de curent. Produsele noastre sunt de înaltă calitate și la prețuri competitive.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.