Piston motocultor, motosapa


Piston motocultor, motosapa Ruris, Dac, Gigant, Zimbru

Pistonul este o componentă esențială a oricărui motor cu ardere internă, inclusiv al motocultoarelor și motosapelor Ruris, Dac, Gigant, Zimbru. Acesta este responsabil pentru transformarea energiei termice în energie mecanică, prin mișcarea bielei.

Pistonul este format din următoarele componente:

    Talpa pistonului este partea care intră în contact cu cilindrul. Aceasta este realizată din materiale dure, cum ar fi oțelul sau aluminiul, pentru a rezista la uzură.
    Pistonul este partea care se mișcă în sus și în jos în cilindru. Acesta este realizat din materiale mai ușoare, cum ar fi aluminiul sau bronzul, pentru a reduce masa totală a motorului.
    Inelul de compresie este un inel care se află în jurul pistonului și ajută la etanșarea cilindrului. Acesta împiedică amestecul aer-combustibil să scape din cilindru în timpul compresiei.
    Inelul de ulei este un inel care se află în jurul pistonului și ajută la lubrifierea cilindrului. Acesta împiedică uleiul să scape din cilindru în timpul mișcării pistonului.

Defectarea pistonului poate duce la următoarele probleme:

    Lipsa de putere
    Creșterea consumului de combustibil
    Creșterea emisiilor
    Supraîncălzirea motorului

Dacă observați oricare dintre aceste probleme, este important să inspectați pistonul și să îl înlocuiți dacă este necesar.

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de pistoane pentru motocultoare și motosape Ruris, Dac, Gigant, Zimbru. Piesele sunt de calitate superioară și sunt fabricate din materiale durabile.

Când alegeți un piston pentru motocultorul sau motosapa dumneavoastră, este important să țineți cont de următoarele:

    Marca și modelul motocultorului sau motosapelei dumneavoastră.
    Diametrul pistonului
    Altura pistonului

Gama de pistoane pentru motocultoare și motosape Ruris, Dac, Gigant, Zimbru de la Tehnic-mag include:

    Pistoane originale Ruris
    Pistoane compatibile cu motocultoare și motosape Ruris, Dac, Gigant, Zimbru

Toate piesele sunt de calitate superioară și sunt fabricate din materiale durabile. Ele sunt concepute pentru a rezista la utilizarea intensă și pentru a vă asigura o funcționare fiabilă a motocultorului sau motosapelei dumneavoastră.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți un piston de calitate pentru motocultorul sau motosapa dumneavoastră:

    Cumpărați pistoane de la un dealer autorizat. Acest lucru vă va asigura că obțineți pistoane de calitate, compatibile cu motocultorul sau motosapa dumneavoastră.
    Comparați prețurile de la diferite magazine online. Acest lucru vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte.
    Citiți recenziile clienților înainte de a face o achiziție. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că pistoanele sunt de calitate și că vor funcționa conform așteptărilor dumneavoastră.

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege pistonul potrivit pentru motocultorul sau motosapa dumneavoastră.

Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite