Cauciucuri cross


Cauciucurile cross sunt un tip special de anvelope concepute pentru a oferi o aderență maximă pe teren accidentat. Sunt utilizate pe motociclete cross, enduro și trial.

Cauciucurile cross se caracterizează prin banda de rulare cu un model agresiv, format din blocuri mari și proeminente. Aceste blocuri ajută la menținerea aderenței pe suprafețe alunecoase, cum ar fi nisip, noroi, iarbă și piatră.

În plus, cauciucurile cross sunt fabricate dintr-un material special, care este mai rezistent la uzură și la perforare. Acest lucru este important, deoarece motocicletele cross sunt supuse unor solicitări mari pe teren accidentat.

Cauciucurile cross sunt disponibile în diferite dimensiuni și tipuri, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui tip de motocicletă.

Iată câteva dintre cele mai importante caracteristici ale cauciucurilor cross:

  • Model agresiv al benzii de rulare
  • Material rezistent la uzură și la perforare
  • Disponibilitate în diferite dimensiuni și tipuri

Cauciucurile cross sunt o parte esențială pentru orice motocicletă destinată utilizării pe teren accidentat. Ele asigură o aderență maximă și o siguranță sporită în condiții dificile.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite