Carburator motocultor, motosapa


Carburator motocultor, motosapa Ruris, Dac, Zimbru, Sprint, Gigant  si alte marci echipate cu motor 6.5cp, 7cp, 7.5cp, 8cp, 10cp, 15cp, 18cp

Carburatorul este o piesă esențială pentru orice motor cu ardere internă, inclusiv pentru motocultoarele și motosapele. Acesta are rolul de a amesteca combustibilul cu aerul în proporții optime, astfel încât motorul să poată funcționa la parametri optimi.

Carburatoarele din categoria Tehnic-mag sunt concepute pentru motocultoare și motosape echipate cu motoare de 6.5cp, 7cp, 7.5cp, 8cp, 10cp, 15cp sau 18cp. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate superioară, rezistente la coroziune și la uzură.

Carburatoarele sunt disponibile în mai multe variante, în funcție de modelul de motocultor sau motosapă pentru care sunt destinate. Ele pot fi clasificate în funcție de următoarele criterii:

    Tipul de motor: Carburatoarele sunt disponibile pentru motoare cu aprindere prin scânteie sau cu aprindere prin comprimare.
    Capacitatea cilindrică a motorului: Carburatoarele sunt disponibile pentru motoare cu o capacitate cilindrică de 6.5cp, 7cp, 7.5cp, 8cp, 10cp, 15cp sau 18cp.
    Marca motocultorului sau motosapelei: Carburatoarele sunt disponibile pentru motocultoare și motosape de la o varietate de producători, inclusiv Ruris, Dac, Zimbru, Sprint și Gigant.

Atunci când alegeți un carburator pentru motocultorul sau motosapa dumneavoastră, este important să luați în considerare următoarele:

    Tipul de motor: Asigurați-vă că carburatorul este compatibil cu tipul de motor al motocultorului sau motosapelei dumneavoastră.
    Capacitatea cilindrică a motorului: Asigurați-vă că carburatorul are capacitatea de a amesteca combustibilul și aerul în proporții optime pentru motorul dumneavoastră.
    Marca motocultorului sau motosapelei: Dacă este posibil, alegeți un carburator de la același producător ca și motocultorul sau motosapa dumneavoastră. Acest lucru va asigura o compatibilitate perfectă.

Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că carburatorul dumneavoastră funcționează corect:

    Verificați periodic nivelul combustibilului din rezervor. Nivelul combustibilului trebuie să fie suficient pentru a asigura o funcționare corespunzătoare a carburatorului.
    Curățați carburatorul periodic. Depozitele de murdărie și depunerile de combustibil pot afecta performanțele carburatorului.
    Ajustați carburatorul în funcție de condițiile de lucru. Puteți ajusta carburatorul pentru a obține o performanță optimă în diferite condiții de lucru, cum ar fi la temperaturi ridicate sau scăzute.

Dacă carburatorul dumneavoastră nu funcționează corect, puteți încerca să îl reparați singur sau să îl duceți la un service autorizat.

Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite