Placa ghidaj ulei


Placă ghidaj ulei drujbă: Piesa esențială pentru întreținerea drujbei

Placă ghidaj ulei drujbă este o piesă importantă care ajută la distribuirea corectă a uleiului pe lant și pe lama. Placa ghidaj ulei asigură că lanțul este lubrifiat corespunzător, ceea ce ajută la prevenirea supraîncălzirii și a uzării lanțului.

De ce este importantă înlocuirea plăcii ghidaj ulei drujbă?

Placă ghidaj ulei drujbă se uzează în timp și începe să se uzeze. Acest lucru înseamnă că uleiul nu va fi distribuit corect pe lant și pe lama, ceea ce poate duce la supraîncălzirea și uzarea lanțului. Placa ghidaj ulei drujbă trebuie înlocuită de obicei la fiecare 20-30 de ore de funcționare sau după cum este necesar.

Cum să alegeți placa ghidaj ulei drujbă potrivită?

La alegerea plăcii ghidaj ulei drujbă, este important să luați în considerare următorii factori:

    Marcă și model de drujbă: Placile ghidaj ulei nu sunt compatibile cu toate drujbele. Asigurați-vă că placa ghidaj ulei pe care o alegeți este compatibilă cu drujba dvs.

Plăci ghidaj ulei drujbă de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de plăci ghidaj ulei drujbă, compatibile cu majoritatea mărcilor și modelelor de drujbe. Placile noastre ghidaj ulei sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt garantate pentru durabilitate.

Comandați chiar acum de la Tehnic-mag placa ghidaj ulei potrivită pentru drujba dvs. și asigurați-vă că lanțul este lubrifiat corespunzător!

Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite