Lant transmisie, pinion scuter


Lant transmisie, pinion scuter

Lantul de transmisie și pinionul sunt două componente esențiale ale oricărui scuter, fiind responsabile pentru transmiterea puterii motorului la roți. Lantul de transmisie este format din mai multe zale care se deplasează de-a lungul pinionului, schimbând astfel raportul de transmisie al motorului. Pinionul este o roată dințată care se rotește pe arborele motorului și care transmite puterea la lanțul de transmisie.

Lant de transmisie

Lantul de transmisie este fabricat din oțel sau aluminiu, și poate fi cu pas simplu sau dublu. Lanțurile cu pas simplu sunt mai robuste și mai durabile, dar sunt mai zgomotoase. Lanțurile cu pas dublu sunt mai silențioase, dar sunt mai puțin durabile.

Pinion

Pinionul este fabricat din oțel sau aluminiu, și poate avea un număr diferit de dinți. Numărul de dinți al pinionului determină raportul de transmisie al motorului. Un pinion cu mai mulți dinți va avea un raport de transmisie mai mic, ceea ce înseamnă că motorul va trebui să rotească mai mult pentru a roti roțile. Un pinion cu mai puțini dinți va avea un raport de transmisie mai mare, ceea ce înseamnă că motorul va trebui să rotească mai puțin pentru a roti roțile.

Cum să alegeți lantul de transmisie și pinionul potrivit:

Atunci când alegeți lantul de transmisie și pinionul potrivite pentru scuterul dumneavoastră, este important să luați în considerare următoarele:

    Marca și modelul scuterului - Asigurați-vă că lantul de transmisie și pinionul pe care îl alegeți sunt compatibile cu marca și modelul scuterului dumneavoastră.
    Dimensiunile lantului de transmisie - Verificați dimensiunile lantului de transmisie pentru a vă asigura că se potrivesc cu scuterul dumneavoastră.
    Numărul de dinți al pinionului - Alegeți numărul de dinți al pinionului în funcție de performanța pe care doriți să o obțineți de la scuterul dumneavoastră.

Lant de transmisie și pinion de la Tehnic-mag

La Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de lanțuri de transmisie și pinioni pentru scutere, de la producători de renume mondial. Piesele noastre sunt de calitate superioară și sunt compatibile cu o gamă largă de modele de scutere.

Comandați astăzi lantul de transmisie și pinionul de care aveți nevoie pentru scuterul dumneavoastră la Tehnic-mag și bucurați-vă de o plimbare sigură și confortabilă!

Ultimele recenzii

scrisa de Sergiu B. (CLUJ-NAPOCA, România) la data de 04 Jul 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Furtun combustibil 3.2mm (1m) Gates La prima impresie pare calitativ, dar si pretul este pe masura.

scrisa de Sergiu B. (CLUJ-NAPOCA, România) la data de 04 Jul 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Furtun combustibil 3.2mm x 6mm x 5m , Nevada (Made in Italy) Raport pret/calitate foarte bun. Fata de ce am gasit in magazine (acel furtun generic cu invelis textil) e net superior. Sper sa si reziste in timp

scrisa de ALEXANDRU ROBERT M. (PLOIESTI, România) la data de 22 May 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Pompa de presiune, pompa Booster atomizor Ruris A103S Exact ce imi trebuia si livrarea in timp foarte scurt.
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite