Arbore cotit motoutilaje


Arborele cotit este o piesă vitală a motorului oricărui motoutilaj, care ajută la convertirea mișcării liniare a pistoanelor în învârtirea roților motrice.

Arborele cotit este alcătuit dintr-un ax central, care este axul principal al motorului, și din una sau mai multe biele, care conectează pistonii la axul central.

Arborele cotit trebuie să fie rezistent la forțele și vibrațiile generate de motor, să asigure o funcționare lină și silențioasă, și să aibă o durată de viață cât mai lungă.

Arborele cotit motoutilajelor este compatibil cu o gamă largă de motoare de la diferiți producători renumiți, cum ar fi Honda Gx, Briggs & Stratton, Tecumseh, Nac, și alții. Aceste motoare sunt utilizate pentru a echipa diverse tipuri de motoutilaje, cum ar fi motopompe, generatoare, motosape, mașini de tuns gazon, tractorașe de tuns gazon, și altele. Fiecare tip de motor are specificații și caracteristici diferite, care influențează dimensiunile și forma arborelui cotit. De aceea, este important să se aleagă un arbore cotit potrivit pentru motorul motoutilajului, care să asigure o potrivire perfectă și o performanță optimă.

Arborele cotit motoutilajelor este disponibil la magazinul online Tehnic-mag, unde veți găsi o ofertă variată și prețuri avantajoase.

La Tehnic-mag, puteți comanda arborele cotit dorit în funcție de modelul și marca motorului motoutilajului, și veți beneficia de livrare rapidă și garanție. De asemenea, la Tehnic-mag, puteți găsi și alte piese și accesorii pentru motoutilaje, cum ar fi filtre, curele, ambreiaje, lanțuri, roți, etc.

Tehnic-mag este magazinul online de încredere pentru toți cei care au nevoie de piese de calitate pentru motoutilaje.

Ultimele recenzii

scrisa de Sergiu B. (CLUJ-NAPOCA, România) la data de 04 Jul 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Furtun combustibil 3.2mm (1m) Gates La prima impresie pare calitativ, dar si pretul este pe masura.

scrisa de Sergiu B. (CLUJ-NAPOCA, România) la data de 04 Jul 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Furtun combustibil 3.2mm x 6mm x 5m , Nevada (Made in Italy) Raport pret/calitate foarte bun. Fata de ce am gasit in magazine (acel furtun generic cu invelis textil) e net superior. Sper sa si reziste in timp

scrisa de ALEXANDRU ROBERT M. (PLOIESTI, România) la data de 22 May 2024 :

(5/5) 
Produs evaluat : Pompa de presiune, pompa Booster atomizor Ruris A103S Exact ce imi trebuia si livrarea in timp foarte scurt.
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite