DECLARATIE DE CONFORMITATE

Noi, ON LINE TEHNIC MAG SRL  cu sediul in Tarnaveni, str. 1 decembrie 1918, nr.7, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J26/2125/2017, avand cod unic de inregistrare RO 38586480, garantam si declaram pe propria raspundere ca produsul/produsele enumerate pe facture anexata, la care se refera aceasta declaratie, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negative asupra mediului si asigura utilizarea lor in conformitate cu scopul pentru care au fost realizate.

CERTIFICAT DE GARANTIE

PTR. PIESELE DE SCHIMB SPECIFICATE IN FACTURA ANEXATA

Prezentul certificat de garantie este expresia prevederilor legii 449/2003 si O.G nr. 21/1992 republicata, ambele cu modificarile ulterioare, precum si a altor reglementari in materie.              

In prezentul document, prin  “piesa de schimb – prescurtat PS” se inteleg piese singulare, subansamble, ansamble, solicitate ca inlocuitoare la cele montate pe motovehicul, cu exceptia motoarelor complet ansamblate si a bateriilor, care au certificate specifice.

1. Termen de garantie

1.1 Termenul de garantie pentru PS comercializate, cu exceptia celor enumerate la pct. 2.2, este de 24 luni de la data vanzarii

1.2 Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura

2. Obiectul garantiei

2.1 Va fi inlocuita, orice PS care prezinta defect de material sau de fabricatie in timpul perioadei de garantie ( a se vedea pct. 1) – fara nici o plata din partea cumparatorului acesteia.

2.2 Nu se acorda garantie ptr. urmatoarele categorii de PS (consumabile): filter (ulei, aer, combustibil); becuri; sigurante; bujii; elemente de aprindere; garnituri; bucsi; simeringuri; saboti si placute de frana; burdufe; curele transmisie; lubrifianti; produse de intretinere.

3. Rezolvarea reclamatiilor, termene

3.1 In cazul constatarii lipsei conformitatii sau a unor vicii ascunse ale PS in termenul de garantie prevazut la pct. 1 al prezentului certificat, cumparatorul va putea returna respective PS la adresa indicate de vanzator.

3.2 Reclamatia scrisa – care va contine datele de identificare si contact ale cumparatorului – va fi insotita de urmatoarele documente:

     a) copie dupa factura fiscala si prezentul certificate de garantie

     b) copie dupa certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate a vehiculului pe care s-a utilizat PS

     c) dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R. (factura service)

     d) dovada constatarii si descrierii defectului de catre service-ul autorizat R.A.R.in cazul pieselor de scuter si Atv, sercice autorizat motoutilaje in cazul pieselor de motoutilaje. (deviz cu descrierea detaliata a constatarii)

3.3 PS reclamata insotita de documentele enumerate mai sus, va fi depusa de cumparator in max. 2 zile lucratoare de la constatarea defectului

3.4 In cazul in care reclamatia a fost intemeiata , vanzatorul se obliga sa inlocuiasca PS in termen de 15 zile calendaristice calculate de la data primirii acesteia

4. Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau acesta poate fi anulata la constatarea urmatoarelor:

4.1 Expirarea termenului de garantie – specificat la pct. 1

4.2 Lipsa documentelor precizate la pct. 3.2

4.3 PS s-a defectat datorita unui montaj incorrect/montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate

4.4 PS s-a uzat datorita suprasolicitarii / intretinerii incorecte sau insuficiente a ansamblului pe care s-a montat

4.5 PS a suferit deteriorari produse de factori externi (atmosferice, socuri termice, electrice, mecanice), are de exemplu urme de lovituri , zgarieturi, indoiri, rupture, deformari, arsuri

4.6 Produsul nu a fost identificat corect datorita prezentarii de catre comparator a unor date eronate

4.7 Produsul pe care s-a montat PS achizitionata a fost folosit in alte scopuri decat cele prevazute de constructor sau a fost exploatat in conditii necoraspunzatoare

4.8 Piesa prezinta o uzura normala

Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Produs adaugat la favorite