Magazin piese scuter, bicicletă și ATV

Livrare prin curier rapid

transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei

Retur garantat

acceptăm retur pentru orice produs necorespunzător

Consiliere profesională

specialiștii noștri va ajută să alegeți produsele potrivite

Piese de schimb

La noi gasesti o gamma variata de piese scutere Yamaha, Piaggio, piese scutere chinezesti GY6 si altele. Preturi mici !

Ce spun clienții noștri

referințe reale de pe pagina noastră Facebook

Piese scutere

Piese scuter, ATV și biciclete cu motor

În multe țări din lume, scuterele sunt cel mai popular mijloc de transport în orașe. Emisiile lor poluante reduse, ușurința la parcare, prețul scăzut de achiziție și de exploatare le-au impus în ultima vreme drept soluția ideală pentru tineri dar nu numai.

În contextul acutizării problemelor legate de mediu și a exploziei industriei livrărilor la domiciliu, scuterele sunt astăzi o alternativă viabilă la transportul cu automobile sau biciclete.

Tehnic-Mag vă oferă piese pentru toate subansamblurile unui scuter: aprindere, ambielaj, ambreiaj, bloc comandă, carburator, motor, electromotor, faruri, instalație electrică, magnetou, pompă de apă, pompă de benzină, set motor, tobă eșapament și altele.

În plus, puteți alege din gama noastră de produse amortizoare, axe cu came, acumulatori, becuri, bucșe, bujii, cabluri, cauciucuri, claxoane, curele, filtre, furtunuri, lanțuri de distribuție, lubrifianți, plăcuțe de frână, prezoane, releuri, rulmenți, segmenți sau supape.

Mărcile pe care le puteți întâlni în magazinul nostru sunt Yamaha, Piaggio, Gy6, Honda și altele.

Magazinul tehnic al casei tale

Oferta noastră cuprinde:

Furnizorii noștri principali sunt din Europa, Taiwan și China, iar mărcile comercializate cel mai des sunt Husqvarna, Stihl, Ruris, DAC și altele.

Vă îndemnăm să apelați cu încredere la produsele noastre. Vă veți convinge că, seriozitatea și competența sunt principalele valori în care crede compania noastră.

Prezentare video

Repară-ți drujba!

Nici un moment nu e mai neplăcut decât cel în care constați că nu mai funcționează o unealtă pe care te bazezi fie pentru o operațiune de hobby, fie pentru activitatea ta profesională de zi cu zi. De cele mai multe ori, o unealtă nouă este scumpă, iar defecțiunea celei vechi poate fi minoră, așa încât nu se justifică o înlocuire totală. Dincolo de cheltuială, trebuie să aveți în vedere și faptul că o unealtă nouă presupune o perioadă de acomodare și poate să nu fie compatibilă cu unele piese de rezervă sau consumabile pe care le aveți deja.

Read more
Blog
Alex
0 comments
2517 views

Cum să alegi cea mai potrivită bormașină portabilă

În cele ce urmează ne vom referi doar la mașinile manuale de găurit, încercârd să vă oferim câteva elemente în măsură să vă pună în situația de a cumpăra unealta adecvată nevoilor dumneavoastră. Primul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere se referă la materialele pe care le veți găuri, apoi trebuie să vă gândiți și la diametrul și adâncimea găurilor pe care plănuiți să le faceți. Cei mai mulți producători specifică aceste elemente la loc vizibil, pe cutie sau pe prima pagină a manualului de utilizare.

Read more
Blog
Alex
0 comments
2254 views

Cum să alegi un motofierăstrău

Motofierăstraiele sunt cunoscute la noi sub numele mărcii rusești (drujba = prietenie) ale uneltelor importate înainte de 1989. Cuvântul a devenit substantiv comun precum copia xerox. Înainte de a cumpăra o asemenea unealtă, trebuie să vă răspundeți cu exactitate la câteva întrebări. Ce aveți de tăiat? Puteți estima diametrul pe care îl veți tăia cel mai des? V-ați făcut un buget? Ați studiat piața? Știți ce accesorii vă trebuie? Având în vedere toate cele de mai sus, suntem convinși că veți putea face o alegere potrivită chiar de la noi, de la Tehnic-Mag.

Read more
Noutati
Alex
0 comments
2612 views

Probleme curente ale mașinii de tuns iarba

Vă prezentăm principalele probleme care ar putea să apară la o mașină de tuns iarba. Indiferent de cauzele funcționării defectuoase, există câteva lucruri pe care orice posesor de mașină de tăiat iarba ar trebui să le facă periodic: curățați des lamele de tăiere, asigurându-vă că le-ați blocat înaintea acestei operațiuni, nu uitați să ungeți părțile în mișcare, schimbați uleiul după recomandări, folosiți doar carburanții recomandați. În caz de reparații, asigurați-vă că ați folosit piese de schimb potrivite, originale sau compatibile din toate punctele de vedere.

Read more
Noutati
Alex
0 comments
13162 views

Piese pentru scuterul tău

Alegerea unui scuter, a unei biciclete cu motor sau a unei pocket-bike este una salutară în condițiile traficului infernal din orașele noastre. Rapide și economice, aceste vehicule sunt preferate de un număr din în ce mai mare de clienți. Dar cine sunt cu adevărat aceștia? piesescuter.ro se adresează acelor persoane care apreciază libertatea și spiritul de aventură întreținute de aceste vehicule, oameni mai puțin conformiști, gata mereu pentru orice provocare.

Fie că aveți de înlocuit o piesă de scuter, de cumpărat un accesoriu care să personalizeze vehicului dumnevoastră, fie că doriți să schimbați anumiți parametri tehnici ai acestuia, piesescuter.eu este locul ideal de unde vă puteți procura piesele de care aveți nevoie.

Produsele noastre sunt fie originale, fie compatibile, oferind o gamă de prețuri variate, pentru toate buzunarele. Toate sunt însoțite de certificate de garanție și de conformitate fiindcă una dintre prioritățile noastre la piesescuter.ro este satisfacția clienților noștri, care se transformă de fapt în siguranța lor în trafic sau în timpul agrementului.

Magazinul nostru virtual este organizat în așa fel încât căutările să fie simple și să ofere rezultate de încredere. Știm însă că, atunci când încerci să repari de unul singur, se mai pot întâmpla și confuzii. Nu vă faceți griji! Produsele noastre sunt returnabile, iar banii vă vor fi virați înapoi în cont cu maximă operativitate.

Tehnic-Mag, magazinul tehnic al casei tale
Depozit en-gros piese motoutilaje

Magazinul tehnic al casei tale

Produsele noastre sunt însoțite mereu de certificat de garanție și certificat de conformitate, sunt returnabile în condițiile legii, indiferent de mărcile preferate sau dacă optați pentru piese originale sau pentru unele compatibile. Ne mândrim cu faptul că știm ceea ce vindem și prețuim timpul și banii clienților noștri. 

Plata se face simplu, prin mijloace variate, indiferent dacă e vorba de persoane fizice sau juridice, de achitarea contravalori prin card, virament bancar sau cash, la livrare.

Nu ezitați să cumpărați de pe piesescuter.eu!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tato webová stránka používá soubory cookie, aby návštěvníkům poskytla lepší zážitek z prohlížení a služby přizpůsobené potřebám a zájmům každého jednotlivce.
Pokračováním v prohlížení souhlasíte s jejich používáním.