Magazin piese scuter, bicicletă și ATV

Livrare prin curier rapid

transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei

Retur garantat

acceptăm retur pentru orice produs necorespunzător

Consiliere profesională

specialiștii noștri va ajută să alegeți produsele potrivite

Piese de schimb

La noi gasesti o gamma variata de piese scutere Yamaha, Piaggio, piese scutere chinezesti GY6 si altele. Preturi mici !

Piese pentru scuterul tău

Alegerea unui scuter, a unei biciclete cu motor sau a unei pocket-bike este una salutară în condițiile traficului infernal din orașele noastre. Rapide și economice, aceste vehicule sunt preferate de un număr din în ce mai mare de clienți. Dar cine sunt cu adevărat aceștia? piesescuter.ro se adresează acelor persoane care apreciază libertatea și spiritul de aventură întreținute de aceste vehicule, oameni mai puțin conformiști, gata mereu pentru orice provocare.

Fie că aveți de înlocuit o piesă de scuter, de cumpărat un accesoriu care să personalizeze vehicului dumnevoastră, fie că doriți să schimbați anumiți parametri tehnici ai acestuia, piesescuter.eu este locul ideal de unde vă puteți procura piesele de care aveți nevoie.

Produsele noastre sunt fie originale, fie compatibile, oferind o gamă de prețuri variate, pentru toate buzunarele. Toate sunt însoțite de certificate de garanție și de conformitate fiindcă una dintre prioritățile noastre la piesescuter.ro este satisfacția clienților noștri, care se transformă de fapt în siguranța lor în trafic sau în timpul agrementului.

Magazinul nostru virtual este organizat în așa fel încât căutările să fie simple și să ofere rezultate de încredere. Știm însă că, atunci când încerci să repari de unul singur, se mai pot întâmpla și confuzii. Nu vă faceți griji! Produsele noastre sunt returnabile, iar banii vă vor fi virați înapoi în cont cu maximă operativitate.

Magazinul tehnic al casei tale

Produsele noastre sunt însoțite mereu de certificat de garanție și certificat de conformitate, sunt returnabile în condițiile legii, indiferent de mărcile preferate sau dacă optați pentru piese originale sau pentru unele compatibile. Ne mândrim cu faptul că știm ceea ce vindem și prețuim timpul și banii clienților noștri. 

Plata se face simplu, prin mijloace variate, indiferent dacă e vorba de persoane fizice sau juridice, de achitarea contravalori prin card, virament bancar sau cash, la livrare.

Nu ezitați să cumpărați de pe piesescuter.eu!

Last reviews

By JERZY K. (LUBLIN, Polska) on 21 Nov 2023 :
(5/5) 
Product added to compare.

Ta witryna korzysta z plików cookie, aby zapewnić odwiedzającym lepsze doświadczenie przeglądania oraz usługi dostosowane do indywidualnych potrzeb i zainteresowań każdej osoby.
Kontynuując przeglądanie, wyrażasz zgodę na ich użycie.

Product added to wishlist