Noutati

Cum să alegi un motofierăstrău

Motofierăstraiele sunt cunoscute la noi sub numele mărcii rusești (drujba = prietenie) ale uneltelor importate înainte de 1989. Cuvântul a devenit substantiv comun precum copia xerox. Înainte de a cumpăra o asemenea unealtă, trebuie să vă răspundeți cu exactitate la câteva întrebări. Ce aveți de tăiat? Puteți estima diametrul pe care îl veți tăia cel mai des? V-ați făcut un buget? Ați studiat piața? Știți ce accesorii vă trebuie? Având în vedere toate cele de mai sus, suntem convinși că veți putea face o alegere potrivită chiar de la noi, de la Tehnic-Mag.

Read more
Alex
0 comments
2595 views

Probleme curente ale mașinii de tuns iarba

Vă prezentăm principalele probleme care ar putea să apară la o mașină de tuns iarba. Indiferent de cauzele funcționării defectuoase, există câteva lucruri pe care orice posesor de mașină de tăiat iarba ar trebui să le facă periodic: curățați des lamele de tăiere, asigurându-vă că le-ați blocat înaintea acestei operațiuni, nu uitați să ungeți părțile în mișcare, schimbați uleiul după recomandări, folosiți doar carburanții recomandați. În caz de reparații, asigurați-vă că ați folosit piese de schimb potrivite, originale sau compatibile din toate punctele de vedere.

Read more
Alex
0 comments
13086 views

Cum să alegi o șurubelniță electrică

Șurubelnițele electrice sunt dispozitive portabile, destinate înșurubării și deșurubării facile. Vom încerca să detaliem câteva caracteristici generale ale acestei scule electrice pentru a vă ușura alegerea. În primul rând, trebuie să vă hotărâți dacă aveți nevoie de o unealtă cu fir sau de una autonomă. Cele alimentate la priză au în general o putere mai mare de înșurubare și sunt mai ușoare, fiindcă nu conțin acumulatorul. Cele mai avansate asemenea unelte electrice au sisteme electronice de reglare a puterii de înșurubare.

Read more
Alex
0 comments
2017 views
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.