Intrerupator masina de tuns iarba electrica


Intrerupator masina de tuns iarba electrica

Intrerupatorul este un component important al unei masini de tuns iarba electrica. Acesta este responsabil pentru pornirea si oprirea motorului.

Atunci cand alegeti un intrerupator pentru masina de tuns iarba electrica, trebuie sa luati in considerare urmatoarele factori:

    Tipul de masina de tuns iarba: Intreruptoarele sunt disponibile pentru diferite tipuri de masini de tuns iarba, inclusiv masini de tuns iarba cu fir si masini de tuns iarba fara fir.
    Numarul de pozitii: Intreruptoarele sunt disponibile cu un numar variabil de pozitii, inclusiv o pozitie de pornire, o pozitie de oprire si o pozitie de oprire de urgenta.
    Tipul de alimentare: Intreruptoarele sunt disponibile pentru alimentarea cu curent alternativ (AC) sau curent continuu (DC).

Tehnic-mag

La Tehnic-mag, gasiti o gama larga de intrerupatoare pentru masini de tuns iarba electrice. Produsele noastre sunt de inalta calitate si la preturi competitive.

Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.