Piese frana scuter


Piese frana scuter: siguranta si confort la condus

Frana este un sistem esential pentru orice vehicul, inclusiv scuterele. Ea este responsabila pentru oprirea sau incetinirea vehiculului in siguranta. De aceea, este important sa mentineti sistemul de franare in stare buna, prin inspectii si inlocuiri periodice ale pieselor uzate.

La Tehnic-mag, gasiti o gama larga de piese frana pentru scutere, de la furtunuri si manete pana la placute si saboti. Toate produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, oferind o siguranta si un confort sporite la condus.

Conductele de frana

Conductele de frana sunt conductele care transporta lichidul de frana de la pompa de frana la cilindrii de frana. Ele sunt fabricate din materiale rezistente, care pot suporta presiuni mari.

Conductele de frana se pot deteriora in timp, din cauza uzarii sau a coroziunii. Semnele de uzura includ:

    Curgerea lichidului de frana
    Modificarea culorii furtunului
    Formarea de crapaturi

In cazul in care observati oricare dintre aceste semne, este important sa inlocuiti conducta de frana cat mai curand posibil.

Maneta frana

Maneta frana este componenta care transmite forta de la mana pilotului la sistemul de franare. Ea este fabricata din materiale rezistente, care pot suporta greutatea pilotului.

Maneta frana se poate deteriora in timp, din cauza uzarii sau a unei utilizari necorespunzatoare. Semnele de uzura includ:

    Imposibilitatea de a aplica forta de franare
    Modificarea culorii manetei
    Formarea de crapaturi

In cazul in care observati oricare dintre aceste semne, este important sa inlocuiti maneta frana cat mai curand posibil.

Placutele de frana

placutele de frana sunt componentele care se afla in contact cu tamburii sau discurile de frana. Ele sunt fabricate din materiale rezistente la uzura, care pot genera frecarea necesara pentru a opri vehiculul.

Placutele de frana se uzeaza in timp, din cauza frecarii cu tamburii sau discurile de frana. Semnele de uzura includ:

    Reducerea eficientei franarii
    Modificarea culorii placilor
    Formarea de crapaturi

In cazul in care observati oricare dintre aceste semne, este important sa inlocuiti placile frana cat mai curand posibil.

Saboti frana

Sabotii frana sunt componentele care se afla in contact cu tamburii de frana. Ei sunt fabricati din materiale rezistente la uzura, care pot genera frecarea necesara pentru a opri vehiculul.

Sabotii frana se uzeaza in timp, din cauza frecarii cu tamburile de frana. Semnele de uzura includ:

    Reducerea eficientei franarii
    Modificarea culorii sabotilor
    Formarea de crapaturi

In cazul in care observati oricare dintre aceste semne, este important sa inlocuiti sabotii frana cat mai curand posibil.

Alegerea pieselor frana potrivite

Pentru a asigura o franare eficienta si sigura, este important sa alegeti piese frana de calitate, care sa fie compatibile cu modelul de scuter pe care il detineti.

La Tehnic-mag, va oferim o gama larga de piese frana pentru o varietate de modele de scutere. Echipa noastra de specialisti va poate ajuta sa alegeti piesele potrivite pentru vehiculul dumneavoastra.

Comandati piesele frana online de la Tehnic-mag

Comandati piesele frana online de la Tehnic-mag si beneficiati de:

    O gama larga de produse, de la furtunuri si manete pana la placute si saboti
    Calitate garantata
    Preturi competitive
    Livrare rapida

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul nostru web sau contactati-ne telefonic.

Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.