Furtun benzina motosapa, motocultor


Furtun benzina motosapa, motocultor

Furtunurile de benzina pentru motosape si motocultoare sunt piese esentiale pentru buna functionare a acestor echipamente. Ele asigura alimentarea cu combustibil a motorului, astfel incat acesta sa poata functiona la parametri optimi.

Furtunurile de benzina pentru motosape si motocultoare sunt fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente la coroziune si la impact. Acestea au o constructie robusta, care asigura o durata de viata lunga.

Furtunurile de benzina pentru motosape si motocultoare sunt disponibile in diferite dimensiuni si lungimi, in functie de modelul de motosapa sau motocultor pentru care sunt destinate.

Caracteristici:

    Fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente la coroziune si la impact
    Constractie robusta, pentru o durata de viata lunga
    Disponibile in diferite dimensiuni si lungimi

Avantaje:

    Asigura alimentarea cu combustibil a motorului
    Permite functionarea motosapei sau motocultorului la parametri optimi
    Durabilitate ridicata

Domeniu de utilizare:

Furtunurile de benzina pentru motosape si motocultoare sunt destinate utilizarii in gospodăriile casnice și în agricultură. Acestea pot fi utilizate pentru alimentarea cu combustibil a motosapelor și motocultoarelor cu motor Honda Gx, Loncin, Robin, Briggs & Stratton și altele.

Cumpărați acum furtunul de benzină potrivit pentru motosapa sau motocultorul dumneavoastră!

Iată câteva sfaturi pentru alegerea furtunului de benzină potrivit:

    Verificați dimensiunea furtunului și asigurați-vă că este compatibil cu modelul de motosapă sau motocultor pe care îl aveți.
    Alegeți un furtun fabricat din materiale de calitate superioara, rezistente la coroziune și la impact.
    Verificați lungimea furtunului și asigurați-vă că este suficient de lung pentru a ajunge de la rezervorul de combustibil la motor.

La Tehnic-mag găsiți o gamă largă de furtune de benzină pentru motosape și motocultoare, de la producători de top, la prețuri avantajoase. Comandă acum furtunul de benzină potrivit pentru motosapa sau motocultorul tău!

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.