Robinet benzina masina de tuns iarba


Robinetul de benzină este o componentă importantă a oricărei mașini de tuns iarbă. Acesta este responsabil pentru oprirea alimentării cu benzină către motor atunci când mașina este oprită.

Caracteristici

    Fabricat din materiale de înaltă calitate pentru durabilitate
    Se potrivește perfect cu mașinile de tuns iarbă
    Ușor de instalat

Cum să alegeți robinetul de benzină potrivit

Pentru a alege robinetul de benzină potrivit pentru mașina dvs. de tuns iarbă, trebuie să cunoașteți marca, modelul și numărul de serie al mașinii. Această informație poate fi găsită în manualul de utilizare al mașinii.

Cum să instalați robinetul de benzină

Procedura de instalare a robinetului de benzină variază în funcție de modelul mașinii de tuns iarbă. Cu toate acestea, în general, este necesar să îndepărtați robinetul de benzină vechi înainte de a începe instalarea.

Odată ce robinetul de benzină vechi este îndepărtat, puteți începe să instalați robinetul de benzină nou. Urmați cu atenție instrucțiunile de instalare furnizate cu robinetul de benzină.

Îngrijirea robinetului de benzină

Pentru a vă ajuta să vă mențineți robinetul de benzină în stare de funcționare, urmați aceste sfaturi de îngrijire:

    Curățați robinetul de benzină în mod regulat. Acest lucru poate ajuta la prevenirea acumulării de murdărie și reziduuri care pot duce la probleme.
    Evitați expunerea robinetului de benzină la umiditate. Umiditatea poate provoca rugina și deteriorarea.

Comandați robinetul de benzină de care aveți nevoie de la Tehnic-mag

Aveți nevoie de un robinet de benzină pentru mașina dvs. de tuns iarbă? Tehnic-mag vă are acoperit. Oferim o gamă largă de robinete de benzină de calitate premium pentru o varietate de mărci și modele de mașini de tuns iarbă.

Comandați robinetul de care aveți nevoie astăzi și bucurați-vă de o mașină de tuns iarbă care funcționează ca nouă!

Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.