Chiuloasa generator de curent, piese aferente


Chiulasa generator de curent, piese aferente

Chiulasa este o piesă esențială a oricărui generator de curent. Aceasta închide cilindrii motorului și sigilează gazele de ardere. Chiulasa este, de asemenea, locul unde se află supape, care controlează fluxul de aer și combustibil în cilindri.

Tehnic-mag oferă o gamă largă de chiulase pentru generatoare de curent, pentru toate mărcile și modelele. Chiulasele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a rezista la uzură și deteriorare.

Piese aferente

Pe lângă chiulasă, Tehnic-mag oferă, de asemenea, o gamă largă de piese aferente, inclusiv:

    Supape - Supapele sunt responsabile pentru controlul fluxului de aer și combustibil în cilindri. Tehnic-mag oferă o gamă largă de supape pentru toate mărcile și modelele de generatoare de curent.

Simering supapa - Simeringul supapei sigilează supapa în cilindru. Tehnic-mag oferă o gamă largă de simeringuri pentru supapă pentru toate mărcile și modelele de generatoare de curent.

Ax cama - Axul camei este responsabil pentru acționarea supapelor. Tehnic-mag oferă o gamă largă de axe cu came pentru toate mărcile și modelele de generatoare de curent.

Ghidaj supapa - Ghidajele supapei ghidează supapele în cilindru. Tehnic-mag oferă o gamă largă de ghidaje pentru supapă pentru toate mărcile și modelele de generatoare de curent.

Culbutori - Culbutorii sunt responsabili pentru acționarea supapelor. Tehnic-mag oferă o gamă largă de culbutori pentru toate mărcile și modelele de generatoare de curent.

Chiulasele și piesele aferente pentru generatoare de curent Tehnic-mag sunt disponibile la prețuri competitive. Comandă-ți piesele de care ai nevoie astăzi și asigură-te că generatorul tău de curent funcționează corect!

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.