Piese transmisie motosapa, motocultor


Piese transmisie motosapă, motocultor Ruris și alte mărci: piesele sant: piese reductor, reductoare complete, piese cutie de viteză

Transmisia este o parte esențială a unei motosape sau motocultoare. Ea este responsabilă pentru transmiterea puterii de la motor la roțile de lucru. Atunci când o piesă a transmisiei se defectează, poate duce la oprirea completă a mașinii.

În magazinul online Tehnic-mag, găsiți o gamă largă de piese de transmisie pentru motosape și motocultoare Ruris și alte mărci. Avem piese pentru toate modelele și mărcile de motoutilaje, de la cele mai simple la cele mai complexe.

Piese reductor

Reducerul este o componentă importantă a transmisiei. Acesta este responsabil pentru reducerea vitezei de rotație a motorului și creșterea cuplului. În magazinul nostru online, găsiți o gamă largă de piese reductor pentru motosape și motocultoare, inclusiv:

    Pinioane
    Lanțuri
    Rulmenți
    Simeringuri
    Axe
    Șuruburi

Reductoare complete

Pentru a vă facilita reparația transmisiei, vă oferim și reductoare complete. Acestea sunt disponibile pentru o gamă largă de modele și mărci de  motosape și motocultoare.

Piese cutie de viteză

Cutia de viteză este responsabilă pentru schimbarea vitezelor de lucru ale motosapei sau motocultorului. În magazinul nostru online, găsiți o gamă largă de piese cutie de viteză pentru motosape și motocultoare, inclusiv:

    Sincronizatoare
    Trepte
    Ambreiaje
    Cutii de viteză complete

Cumpărați piese de transmisie de la Tehnic-mag

Dacă aveți nevoie de piese de transmisie pentru motosapa sau motocultorul dumneavoastră, nu ezitați să vizitați magazinul nostru online. Avem o gamă largă de piese pentru toate modelele și mărcile de motosape și motocultoare.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți piesele potrivite de transmisie:

    Identificați modelul și marca motosapei sau motocultorului dumneavoastră.
    Verificați cu atenție dimensiunile și caracteristicile pieselor înainte de a le comanda.
    Alegeți piese de la un furnizor de încredere.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră de experți vă va ajuta să găsiți piesele potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Ultimele recenzii

scrisa de Teofil L. (Lilieci (Sinesti), România) la data de 10 Nov 2023 :

(5/5) 
Produs evaluat : Carburator motocultor, motosapa 7cp, 7.5cp si alte motoutilaje Sant multumit de produs,livrarea a fost promta.Recomand cu drag.

scrisa de Andreea N. (Bucuresti Sectorul 4, România) la data de 13 Oct 2022 :

(4/5) 
Produs adaugat la favorite
Produs adăgat in comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.